Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stagiair(e) Programmeur bij Internetbureau Maxdoro

Functie Stagiair(e) Programmeur
Education level HBO
Location Amersfoort
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking In overleg
Huidig opleidingsjaar 4

Taakomschrijving

Wij zijn op zoek naar Stagiair(e) programmeurs. Heb jij een relevante opleiding en zin in een afwisselende stage, lees dan snel verder!

Tijdens deze stage draai je mee als back-end ontwikkelaars voor projecten van dit bedrijf. Op basis van .Net (C#) zorg je ervoor dat de functionaliteit wordt geprogrammeerd. Als je nog geen .Net kent, kun je gebruik maken van de studiefaciliteiten van dit bedrijf en eventueel zelfs certificering behalen!

Binnen al deze stagevormen zijn ook combinaties mogelijk: dus 50% van je tijd besteed je aan onderzoek en 50% draai je mee als ontwikkelaar. Als je zelf een ander idee voor een stage hebt, waar zowel jij als dit bedrijf iets aan hebben, is dat altijd bespreekbaar.

Je hebt een zelfstandige functie binnen een projectteam (indien je meedraait in projecten). Je krijgt de kans om mee te draaien met een succesvol internetbureau in Amersfoort en kennis te maken met verschillende onderdelen van de internetbranche; zoals design, projectmanagement, ontwikkeling, sales, etc.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan je reactie met CV naar mevrouw Wijnanda van Beek wijnanda@maxdoro.nl. Voor meer informatie kun je een e-mail sturen of bellen naar 033 462 77 07.

Werkzaamheden

  • Zie omschrijving.

Gewenste profiel

  • Studenten die in het 3e of 4e jaar zitten van de opleiding Informatica, Digitale Communicatie of een andere relevante HBO/ universitaire opleiding
  • Studenten die ambitieus, gemotiveerd en flexibel zijn
  • Studenten die het hart bij internet en vernieuwing hebben liggen
  • Studenten die een kritische blik hebben, want we blijven altijd op zoek naar verbetering
  • Studenten die niet bang zijn voor grote klanten en opdrachten
  • Studenten die de Nederlandse taal goed beheersen
  • Gewenste ervaring is afhankelijk van het type stage: ervaring met Visual Studio en .Net of andere programmeertaal

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Al jaren lang is dit bedrijf actief op het gebied van fullservice online oplossingen. We zijn een internetbureau met hard werkende en gedreven professionals in verschillende disciplines die website...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »