Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stagiair Shopper Marketing FrieslandCampina

Functie Stagiair Shopper Marketing
Education level HBO
Location Amersfoort
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 6 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Dit bedrijf

Bij dit bedrijf delen we met 20.000 medewerkers de passie om meer uit melk te halen en om mensen verder te helpen in het leven. Met onze merken - ruim 30 - bereiken we miljoenen mensen in meer dan 100 landen. dit bedrijf heeft business groups en werkmaatschappijen met vestigingen in de hele wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort.

De afdeling Shopper Marketing is onderdeel van de Branded Netherlands organisatie en is de drijvende kracht achter de winstgevende verkoop en groei voor de consumenten merken in de Nederlandse retail. Shopper Marketing is de schakel tussen Marketing en Sales en is leidend in hoe we opereren op de winkelvloer, via onder andere assortiments- en schapadvies, prijsstrategie en het optimaliseren van promoties.

Stageomschrijving

Bij de werkmaatschappij dit bedrijf Branded Netherlands in Amersfoort zoeken we een zelfstandige stagiair Shopper Marketing Cheese & Butter.

Wil jij bij een wereldconcern als dit bedrijf alle facetten van Shopper Marketing ontdekken en waardevolle werkervaring opdoen binnen de FMCG? Als Shopper Marketing stagiair draai je volwaardig mee met een team gedreven professionals en functioneer je als een zelfstandige Shopper Marketeer. Je krijgt de kans om mee te bouwen aan onze retailstrategie in kaas, waarin we actief zijn met onder andere merken als Milner, Slankie en MonChou.

De afdeling Shopper Marketing is continu op zoek naar nieuwe inzichten en hoe we die kunnen vertalen in groei voor onze merken. Jij werkt hier als volwaardig team lid aan mee. Dat betekent dat je niet alleen helpt bij het vergaren van de inzichten, maar ook een belangrijke rol speelt in de wijze waarop deze worden vergaard en dat je deze vertaalt naar concrete aanbevelingen en acties voor de betrokkenen.

Dit is een echte meewerkstage waarin je zes maanden lang en vier dagen per week bij de volle breedte van de commerciële afdelingen (Shopper Marketing, Marketing en Sales) wordt betrokken.

We zoeken een enthousiaste 3e of 4e jaars wo-student met een bedrijfseconomisch gerelateerde opleiding en/of afstudeerrichting. Ben jij een zelfstandige en nieuwsgierige student met interesse in onderzoek en de FMCG? Kun jij onderzoeken en analyses moeiteloos omzetten in bruikbare inzichten? Ontdek dan de dynamische en gevarieerde werkomgeving van dit bedrijf als Stagiair Shopper Marketing!

Functie-eisen

In aanvulling op de bovengenoemde ervaring en vaardigheden:

 • Heb je bovengemiddelde studieresultaten
 • Ben je resultaatgericht en hebt een hands-on mentaliteit (bestuurlijke ervaring is een pré)
 • Kun je zelfstandig werken
 • Ben je communicatief vaardig
 • Ben je circa een half jaar beschikbaar

Stagevergoeding

dit bedrijf is een dynamische werkgever binnen de FMCG. Voor diverse afdelingen zijn wij regelmatig op zoek naar jonge professionals die een mooie startersfunctie kunnen gaan vervullen. Een succesvolle stageperiode kan de opstap naar een functie binnen onze organisatie vergemakkelijken. Daarnaast ontvang je een marktconforme stagevergoeding.

Meer informatie

Heb je vragen over bovenstaande functie of wil je gewoon wat meer weten over dit bedrijf? Neem dan contact op met Ruben Cents (06-30318829) of Marina Hoogers-Wekking (06-51574916).

Werkzaamheden

 • Nieuwe indelingen van het kaasschap uitwerken en live- testen op de winkelvloer
 • In kaart brengen hoe we regionale verschillen in kaasconsumptie kunnen toepassen in het kaasschap
 • Inventariseren van kansen voor FrieslandCampina in keukenzuivel (bv. roomkaas en kookroom)
 • Meewerken op lopende Category Development projecten

Wat bieden wij

 • FrieslandCampina is een dynamische werkgever binnen de FMCG.
 • Voor diverse afdelingen zijn wij regelmatig op zoek naar jonge professionals die een mooie startersfunctie kunnen gaan vervullen.
 • Een succesvolle stageperiode kan de opstap naar een functie binnen onze organisatie vergemakkelijken.
 • Daarnaast ontvang je een marktconforme stagevergoeding.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Ons bedrijf voorziet miljoenen mensen in meer dan honderd landen verspreid over de hele wereld van melkproducten, kaas, boter en ingrediënten. Daarbij produceren, veredelen en verpakken we onze pro...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »