Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stagiaire Vormgeving Mediaconcepten

Functie Stagiaire (meeloopstage)
Education level MBO
Location Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 24 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 350

Taakomschrijving

De Persgroep Nederland is een toonaangevende uitgever op het gebied van nieuws, opinie, cultuur, inspiratie en ontspanning; uitgever van de Volkskrant, Trouw, Het Parool en AD. Vier sterke nieuwsmerken die het maatschappelijke en politieke debat mede bepalen. We investeren volop in de verdere ontwikkeling van onze producten en in nieuwe vormen van uitgeven en we dagen onze medewerkers uit om daar actief aan bij te dragen.

Op korte termijn zijn wij op zoek voor de afdeling MediaLab naar een

Stagiair(e) Vormgeving/Design (MBO) voor een periode van 5 maanden: September t/m januari

De afdeling MediaLab is een creatief en innovatief team binnen de Persgroep Advertising. MediaLab ontwikkelt verrassende creatieve concepten voor adverteerders. In deze concepten staat de consument centraal. Daarbij wordt de kracht van de merken van de Persgroep optimaal benut. Wij begrijpen de uitdagingen van onze klanten en we weten wat de consument beweegt. We werken op basis van insights en doelgroepkennis. Het team bestaat uit mensen die met kennis en ervaring de vraag van de klant vertalen naar strategie en concept in de vorm van een commerciële propositie.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »