Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stagiaire webdesign/ grafische ontwerper

Functie Stagiaire marketing / grafische ontwerper
Opleidingsniveau VMBO, MBO
Locatie Vianen
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Wil jij ervaring opdoen en onze marketing afdeling van binnen en buiten leren kennen? Je bent inzetbaar bij onze social media, grafische vormgeving of SEA content voor websites. Ook kunnen we je alles leren over Google Ads en Google Analytics. Is marketing je passie, krijg je geen genoeg van de laatste ontwikkelingen? Welkom bij dit bedrijf.

dit bedrijf is een groeiend en professioneel bedrijf dat zich elke dag ontwikkelt in de wereld van de online en offline marketing. Geen dag is hetzelfde want elke wens van je klanten is anders. Wil jij een meester worden in het bedenken van online of offline campagnes? Wil jij feilloos beeld en content creƫren dat mensen raakt?

dit bedrijf heeft alle middelen in huis om jouw mega stage succesvol te maken. Je bent leergierig en vooral nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen binnen de marketing wereld. Wij bieden jouw een hoop kansen en mogelijkheden en verwachten van jou dat je die met beide handen aangrijpt.

Heb je zin om een stage avontuur aan te gaan samen met Mega Marketeers? Aarzel niet en stuur je motivatie en cv per mail. Heb je een portfolio dan zien we die graag.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren