Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stagiaire

Functie Evenementen en media
Education level MBO, HBO
Location Hilversum
Dagen per week 4
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Management Media zoekt per direct een enthousiaste stagiaire die ons team komt ondersteunen op onze afdeling Horeca Magazines (VENUEZ, Horeca Entree en Poost) en in het bijzonder voor ons evenement de Hospitality & Style Awards die op 10 maart 2014 plaats vinden in Amsterdam. Stage periode is minimaal van januari t/m maart 2014 maar eerder starten mag ook (graag!)

Je draait volledig mee zodat je tijdens de stage veel praktijkervaring opdoet. We zijn voornamelijk geïnteresseerd in stagiaires van een Hotelschoolopleiding of een Evenementen opleiding op HBO niveau.

Korte functie omschrijving: • Het telefonisch beantwoorden van vragen en geven van informatie aan sponsors, deelnemers, entertainment, catering en gasten van de awards. • Het organiseren en inplannen van afspraken met bovengenoemde belanghebbenden. • Afspraken vastleggen en organiseren met sponsors. • Reserveringen bijhouden en organiseren voor het awards gala • Verzamelen en doorsturen van informatie. • Deelnemen aan vergaderingen en overleg.

Ben jij geïnteresseerd? Mail dan godfried@managementmedia.nl www.managementmedia.nl

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »