Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stagiair(e)s gezocht 2019 Urban Resort! Wie komt ons creatieve team versterken?

Functie Stagiair(e) Evenementen, Programmering en Productie Broedplaatsen
Opleidingsniveau VMBO, MBO, HBO, WO
Locatie Amsterdam
Dagen per week 3 of 4
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Dit bedrijf verwelkomt graag een nieuwe stagiair(e) Evenementen, Programmering en Productie Broedplaatsen Urban Resort. Misschien ben jij dat wel!

Tijdens je stage ga je (meehelpen) een aantal evenementen in onze broedplaatsen op poten te zetten. Denk daarbij aan openingen, publieksprogramma’s en interne mini-events voor onze creatieve communities. Daarnaast kijk je mee en draag je bij aan de verschillende programmeringen van een broedplaats en de community building hiervan. We geven je – net als onze huurders – de ruimte om te werken én te experimenteren.

Wie ben je?

Je bent een grote idealist met een hart voor diverse kunsten en de stad Amsterdam. Daarnaast ben je een aanpakker: iemand die organisatorisch sterk is en altijd alles tot in de puntjes regelt. Ook ben je goed met woorden, in persoon en op papier. Daarbij vind je het leuk om initiatief te tonen en eigen ideeën verder te ontwikkelen.

Waar ga je straks mee aan de slag?

Je zal bijdragen aan de programmering, evenementen en community building van onze broedplaatsen. Hiervoor zal je meedenken in het inhoudelijk en creatief opzetten van een evenement of programma en een grote rol spelen in het produceren hiervan. Je hebt daarbij contact met diverse kunstenaars en (creatieve of sociale) initiatieven. Goed om te weten: de evenementen zijn soms s’avonds of in het weekend. Je helpt daarnaast, waar mogelijk, ook het verhuurteam, met dagelijkse administratieve en organisatorische werkzaamheden.

Wat krijg je ervoor terug?

Je krijgt een werkplek tussen enthousiaste en ervaren collega’s en wordt onderdeel van de organisatie. Zo heb je de mogelijkheid je (verder) te ontwikkelen in het a tot z neerzetten van een cultureel evenement of programma en leer je jouw – en andermans – ideeën te vertalen naar een goed georganiseerd project.

Ook leer je diverse kunstenaars en broedplaatsen kennen en draag je bij aan het mogelijk maken van ruimte voor experiment en kunst in de stad! Elke dag is anders. En intussen groei je als een speer. We bieden een onkostenvergoeding en er is dagelijks lunch.

Check hier al onze projecten: www.urbanresort.nl

Werkzaamheden

 • Culturele programmering
 • Evenementen productie

Gewenste profiel

 • Je zet graag ergens je tanden in en bent organisatorisch sterk.
 • Je bent communicatief sterk, zowel in persoon als op papier.
 • Je beheersd de Nederlandse taal. Dus je ziet de dt-fout.
 • Je spreekt en schrijft aardig Engels.
 • Je bent thuis in de creatieve en culturele sector.
 • Je volgt een relevante HBO-opleiding of universitaire studie.
 • Je laat niet per se alles uit je handen vallen als het 17.00 uur is.
 • Je staat minimaal 3 dagen in de week paraat, rondom een evenement kan dit meer zijn.

Wat bieden wij

 • We bieden een onkostenvergoeding en er is dagelijks lunch.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren