Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stagiair(e)s Gezocht voor populiaire tv serie!

Functie Stage
Opleidingsniveau VMBO, MBO, HBO, WO
Locatie Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 4 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Marktconforme stagevergoeding

Taakomschrijving

BlazHoffski is voor het tweede seizoen van de populaire serie 'Het geheime dagboek van Hendrik Groen' opzoek naar leuke en enthousiaste stagiair(e)s! In het kleding, productie én opnameleiding departement zijn nog stageplekken beschikbaar!

Ben je een echte teamplayer en weet jij precies hoe je het hebben wil? Dan is castbegeleiding in het opnameleiding departement misschien iets voor jou! Zit stylen in jouw bloed? En zie jij meteen welke kledingsets matchen? Ook als productiestagiair(e) word je uitgedaagd! Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, krijg jij alles voor elkaar én kun jij jezelf op set onmisbaar maken?! Dan zoeken wij jou!

Praktische zaken/eisen: - Je bent fulltime beschikbaar vanaf april t/m begin juli - Je bent woonachtig in omgeving Amsterdam of Den Haag - Je bent in het bezit van een laptop en hebt kennis van Word en Excel - Je bent minimaal 1 jaar in het bezit van rijbewijs B en hebt voldoende rijervaring (alleen voor de productiestage een must)

Word jij enthousiast van deze stageoproep? Mail dan je CV en waarom jij denkt dat je geschikt bent voor één van deze stages naar: soetkin.verbeek@blazhoffski.nl

Werkzaamheden

  • organisatie

Gewenste profiel

  • Goed onderlegd in de Nederlandse taal

Wat bieden wij

  • Stagevergoeding en een hele leuke ervaring om nooit meer te vergeten!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren