Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stagiaires marketing, projectmanagement, DTP, social media, office en/of HR

Functie Stagiaires marketing, projectmanagement, DTP, social media, office en/of HR
Opleidingsniveau MBO, HBO
Locatie Amstelveen
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Hé jij daar! Is marketing, projectmanagement, social media en/of DTP en vormgeving helemaal jouw ding en volg je een studie in één van deze richtingen? Dan zijn wij op zoek naar jou! dit bedrijf en FEL zijn op zoek naar diverse stagiaires op deze gebieden. Maar ook wanneer je een aanstormend talent bent op b.v. facilitaire zaken en/of HR ben je bij ons aan het juiste adres en proberen we een plek te creëren.
dit bedrijf is gespecialiseerd in retail & marketing services. Wij zijn er voor concept, creatie én uitvoering. Met ons creatieve bureau FEL, een eigen in-house studio voor design/dtp en onze hoogwaardige printmanagement services zijn wij een full-service partner voor veel grote (retail)merken.

Wij doen veel leuke dingen met elkaar, eens per kwartaal een mega-update met alle collega’s onder het genot van een hapje en een drankje, iedere maand een domibo, teamuitjes, kennissessies en uiteraard iedere vrijdag een vrijmibo. Maandagochtenddips? Geen probleem, die is zo voorbij met onze meesterlijke koffie en dagelijkse dosis vitaminen.

We zoeken zowel op MBO als op HBO niveau stagiaires. Laat op een unieke manier zien waarom wij jou deze kans moeten geven en verras ons met jouw reactie via hr@altaviasumis.nl Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Mirjam de Groot via 06-10 90 82 37.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren