Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Student HBO CMV (Recreatie en Welzijn)

Functie stagiair(e)
Education level HBO
Location Haarlem
Dagen per week 4
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 10 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 326 - 30

Taakomschrijving

In het Reinaldahuis wordt zorg verleend door 4 multidisciplinaire teams. Er is een BOPZ verpleegafdeling en de overige 3 teams dragen zorg voor bewoners die zelfstandig wonen en die begeleiding, zorg en diensten op maat krijgen aangeboden. De wensen en de belangen van de bewoner zijn hierbij het uitgangspunt. In de wooncomplexen en de wijk bieden onze medewerkers extramurale zorg. Hieronder vallen woon- en zorgcentrum De Roos, het Polderhuis, het wooncentrum Roomolen en de aanleunwoningen van het Reinaldahuis.

Aan dit bedrijf zijn momenteel zo’n 130 vrijwilligers verbonden, waar wij als organisatie erg trots op zijn! Het werken met vrijwilligers biedt vele voordelen: vrijwilligers hebben tijd voor cliënten, zijn niet gericht op ziekte of handicap van de cliënt en halen de buitenwereld naar binnen. Zij willen graag allemaal een bijdrage leveren aan de maatschappij en dan het liefst in een prettige omgeving. Veel -vooral recreatieve- activiteiten binnen dit bedrijf worden door vrijwilligers uitgevoerd, met uiteraard de mogelijkheid terug te vallen op een professional. Op dit moment worden alle organisatorische zaken omtrent de vrijwilligers geregeld door een Coördinator Welzijn en Recreatie en ter ondersteuning zijn wij op zoek naar een

Stagiaire HBO Culturele en Maatschappelijke Vorming (CMV) Minimaal 16 à 20 uur per week, exclusief school

WERKINHOUD


De stagiaire CMV zal de Coördinator Welzijn en Recreatie ondersteunen met verschillende werkzaamheden. Het is een echte meewerkstage en er wordt veel van je verwacht! Je zult je onder andere bezig houden met evaluatiegesprekken tussen vrijwilligers en begeleiders, dossiers opbouwen, kerstpakketten bestellen en samenstellen, uitnodigingen maken voor de kerstborrel, het opstellen van een nieuwsbrief die meerdere keren per jaar uit zal komen, activiteiten begeleiden van de vrijwilligers en de bewoners, flyers maken voor bijvoorbeeld filmavonden en de apparatuur regelen met de technische dienst. Ook zal je meewerken aan het op orde brengen van alle administratie rondom de vrijwilligers.

Wat ook zeker niet onbelangrijk is om te vermelden, is dat dit bedrijf de kwaliteitsonderscheiding ‘Vrijwillige Inzet: GOED GEREGELD!’ binnen een jaar wil behalen. Je zult bij gaan dragen aan het behalen van deze onderscheiding.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »