Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Student-stagiaire HBO rechten gezocht!

Functie Stagiaire HBO rechten
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Per direct zijn wij voor onze vestiging in Amsterdam op zoek naar een enthousiaste HBO rechten student, die wil proeven aan de commerciële advocatuur en de ambitie heeft om zichzelf waar te maken in een uitdagende, nieuwe omgeving. BTonino & Partners is begin 2011 op gericht en is een hoogwaardig advies- en proceskantoor met verbreding en verdieping van de diverse juridische specialismes. Het kantoor kenmerkt zich door een informele sfeer. Het kantoor behandelt met name bijzondere en complexe zaken. Naast een volle strafrechtpraktijk met accent op ondernemingsstrafrecht, staat het ook ondernemingen en individuen bij in andere handhavingskwesties. Ook is het kantoor actief in zaken op het gebied van financieel recht, aansprakelijkheidsrecht en voert diverse groepsclaims ter zake beleggingen of gebrekkige medische hulpmiddelen. Als stagiaire zal je betrokken worden in de (volledige) dagelijkse gang van zaken en onder meer verantwoordelijk zijn voor dossierbeheer, klantencontact en gevraagd worden om (jurisprudentie) onderzoek te doen, dossiers en processtukken samen te stellen, concept brieven en/of processtukken op te stellen, et cetera. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Joost Tonino op het nummer 020 - 4282 166 of per e-mail tonino@toninopartners.nl.

Werkzaamheden

  • Onder meer: dossierbeheer, klantencontact, (jurisprudentie)onderzoek, dossiers en processtukken samenstellen, concept brieven en/of processtukken opstellen.

Gewenste profiel

  • Ambitieus
  • Analytisch vermogen
  • HBO rechten
  • Uitstekend Nederlands in woord en geschrift
  • Pragmatisch en resultaatgericht ingesteld
  • Sociaal vaardig
  • Flexibel en creatief

Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende stage waarbij je kennis kan maken op een veelheid van rechtsgebieden, stuur dan nu een brief!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Tonino & Partners is begin 2011 op gericht en is een hoogwaardig advies- en proceskantoor met verbreding en verdieping van de diverse juridische specialismes.

Ondernemingen en ondernemers kunnen...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »