Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Student voor afstudeerstage HBO Marketing

Functie Marketing onderzoeker
Education level HBO
Location Honselersdijk
Dagen per week 4
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 7 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 4

Taakomschrijving

Wij zijn een bedrijf dat duurzaam ondernemen stimuleert in de internationale tuinbouwsector. Wij ontwikkelen certificaten en certificeren bedrijven op het gebied van milieu, sociale aspecten en kwaliteitszorg. Wij richten ons hierbij voornamelijk op kwekers en handelaren. De sfeer binnen de organisatie is informeel en klantgericht.

Wij zoeken een stagiair binnen onze afdeling Market Development omdat in de markt concurrentie verhoudingen veranderen en concurrentie druk toeneemt. Over het algemeen gaan bedrijven certificeren (of blijven dit doen) omwille van de markteisen en niet zozeer omwille de meerwaarde voor het bedrijf zelf.

Werkzaamheden

  • Jij gaat onderzoek doen naar de meerwaarde van certificeren. Naar aanleiding van jouw onderzoek ga je criteria ontwikkelen met (KPI’s) die dit ondersteunen.

Gewenste profiel

  • Wij zoeken iemand met een praktische- en klantgerichte instelling die gestructureerd, analytisch en resultaatgericht te werk gaat. Bij voorkeur iemand die de Engelse taal goed beheerst.

Wat bieden wij

  • Wij bieden jou een afstudeeropdracht bij een innoverend en internationaal bedrijf.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »