Marketing, communicatie of commerciële economie stagiair

Stagegegevens

Functie Marketing / communicatie / commercieel medewerker
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Rotterdam
Dagen per week 3, 4 of 5
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 2 , 3 of 4

Taakomschrijving

Wil jij stage lopen op de Marketingafdeling van De Beren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Het grootste deel van je activiteiten zijn erop gericht het marketing en communicatieproces te ondersteunen. Je ondersteunt bij diverse activiteiten, zoals marktonderzoek, marketingplan, doelgroepbenadering, afnemersanalyse, concurrentieanalyse, naamsbekendheid vergroten en dergelijke.

Je krijgt daarbij eigen taken zoals het opstellen van nieuwsbrieven, het maken van mailings en het schrijven van teksten voor de site. Ook ondersteun je bij ludieke marketingacties en assisteer je bij dagelijkse activiteiten omtrent het openen van nieuwe vestigingen. Je zult tijdens je stage direct worden begeleid door de marketing manager.

De student

Beschik jij over goede contactuele eigenschappen, commerciële kwaliteiten, toon je initiatief en ben je enthousiast? Stuur dan je motivatie en cv inclusief pasfoto naar info@beren.nl ter attentie van Ruben Hoogenraad. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Werkzaamheden

  • Je ondersteunt bij diverse activiteiten, zoals marktonderzoek, marketingplan, doelgroepbenadering, afnemersanalyse, concurrentieanalyse, naamsbekendheid vergroten en dergelijke.
  • Je krijgt daarbij eigen taken zoals het opstellen van nieuwsbrieven, het maken van mailings en het schrijven van teksten voor de site.
  • Ook ondersteun je bij ludieke marketingacties en assisteer je bij dagelijkse activiteiten omtrent het openen van nieuwe vestigingen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Bij dit bedrijfgeniet je al 30 jaar van heerlijke vlees- en visgerechten die vakkundig bereid worden op de grill. Wat ooit begonnen is met een eetcafé in Rotterdam is uitgegroeid tot een grote hore...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.