Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Sunday’s heeft een top stage voor jou – online marketing, communicatie en multimedia!

Functie Stagiair Online Marketing / Communicatie / Multimedia
Education level Maakt niet uit
Location Amsterdam
Dagen per week 3 of 4
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Nader overeen te komen
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Jij bent een stagiair die precies weet hoe je social media in moet zetten en je wilt je graag bewijzen bij een landelijk B2C merk met 66 studio’s! Als stagiair ondersteun je de marketingafdeling met het organiseren, coördineren en aansturen van marketing en social media activiteiten. Je werkt aan een content strategie voor verschillende social media kanalen, de website en offline. Het ligt aan je opleiding en interessegebied bij welke werkzaamheden de focus liggen. Dit kan Communicatie & PR zijn maar ook Multimedia & Design zoals werken aan het design van onze uitingen en website. Of meer commerciële economie met SEO, Facebook Adverteren en Adwords. Het is bij alle werkzaamheden van belang dat jij je weet in te leven in je doelgroep, dat je goed bent in het schrijven van teksten en kort en bondig een boodschap weet over te brengen. Heb jij dit in je? Reageer nu!

We nodigen je graag uit om te reageren en horen graag waarom jij bij Sunday’s wil werken. Uiteraard ontvangen wij jouw CV. Wil je een extra sterke indruk achterlaten? Geef dan eventuele verbeteringen en/of ideeën aan voor onze website/facebook. Stuur een mail naar online@sundays.nl met je motivatie en CV.

http://www.sundays.nl/vacature-online-communicatie-social-media/

Gewenste profiel

  • Je bent hbo’er
  • Je hebt interesse en bent actief op social media
  • Kennis van Multimedia & Design
  • Je bent ondernemend
  • Je schrijft graag

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Ons bedrijf is een bedrijf dat wereldwijd gifts & gadgets verkoopt. We zitten in Amsterdam vlakbij het Leidseplein en bedienen daar met een international team veel verschillende landen.

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »