Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Te gekke Marketing en Communicatie stage Fondsenwervende Sportevents in een jong team!

Functie Stagiair Marketing en Communicatie
Opleidingsniveau HBO
Locatie Amsterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Salaris opmerking De stagevergoeding is op basis van een 40-urige werkweek.

Taakomschrijving

Emolife werft donateurs en fondsen voor goede doelen op alle denkbare manieren en plaatsen. Een van die manieren is door middel van sportieve evenementen. Vanuit Amsterdam ontwikkelt en organiseren we te gekke branded events voor goede doelen; hardloop events zoals Run for KiKa, meerdaagse wielerevents zoals Tour for Life en Giro di KiKa en mountainbike events Duchenne Heroes en Africa Classic. Wil jij vanaf september 2020 bij ons komen stagelopen? Stuur je cv en je motivatie naar vacatures@emolife.nl. Kijk voor meer informatie over Emolife op www.emolife.nl of neem bij vragen contact op met Megan Boon via 088-3665433. Bekijk hier ons bedrijfsfilmpje: https://vimeo.com/214828761

Werkzaamheden

  • Online en offline marketing, promotie van de events, het werven van nieuwe deelnemers, contact met deelnemers en organiseren en bijwonen van bijeenkomsten.

Gewenste profiel

  • HBO denk- en werkniveau, sportief, flexibel en assertief, communicatief sterk, affiniteit met sport, ervaring met (online) marketing, in het bezit van een geldig rijbewijs.

Wat bieden wij

  • Een dynamische werkomgeving om jezelf te ontwikkelen, de mogelijkheid om met eigen ideeën aan de slag te gaan, ondersteuning bieden aan prachtige events, steentje bijdragen aan het goede doel.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren