Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Technische Bedrijfskundige of Bouwmanagement Stage in Den Haag

Functie Duurzaamheidsonderzoeker
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Den Haag
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Wat ga je bij ons doen?

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die voor een periode van 5 of 6 maanden ons team Duurzaam komt versterken. Je adviseert ons hoe we onze klanten een goed energieadvies kunnen geven zodat wij een nog betere energiepartner worden voor onze klanten.

Doel

Met ons nog te ontwikkelen energieadvies willen we de huidige energetische kwaliteit van gebouwen in kaart brengen en komen we met mogelijkheden om deze te verbeteren. Denk hierbij aan technische aanpassingen als isolatie en aanpassingen aan installaties maar ook aan veranderingen in gedrag, beheer en indeling. Investeringskosten worden afgezet tegen besparingen en terugverdientijden worden doorgerekend. Ook willen we een energielabel opmaken voor onze klanten, rekenen we het toekomstige energielabel uit en kijken we naar de actuele subsidie- en financieringsregelingen. We streven naar een optimale balans tussen besparing, comfort, duurzaamheid en gebouwbeleving.

Als stagiair zal jij je bezig houden met marktonderzoeken voor energieadvies. Je onderzoekt wat de behoeftes zijn van onze klanten op het gebied van energieadvies. Vervolgens adviseer je ons welke strategie wij het beste kunnen hanteren: samenwerken met andere bedrijven of zelf ontwikkelen. Vanzelfsprekend neem je in je advies mee wat onze collega-adviseurs in de markt doen.

Wat zoeken wij in jou?

  • Een 3e-jaars HBO/WO student Technische Bedrijfskunde of Bouwmanagement
  • Je bent creatief, zelfstandig, analytisch
  • Je bent communicatief vaardig en initiatiefrijk

Wat bieden wij jou?

  • Stagevergoeding
  • Elke dinsdag op kantoor kosteloos lunchen
  • Een open en informele organisatie met korte lijnen waarin je in korte tijd veel kunt leren

Wie zijn wij?

Innova Energie verbetert het rendement van ondernemers met duurzame energieoplossingen. Met onze innovatieve producten en diensten brengen wij zorgeloze energie. We werken continu aan onze ambitie om dé vanzelfsprekende energiepartner te zijn voor ondernemers. Innova Energie heeft passie voor haar klanten, voor duurzame energieoplossingen en voor verbeteringen. Wij staan voor een duurzame wereld.

Wat krijg jij van ons?

Wij zijn een energiek, jong en informeel bedrijf. Onze klanten staan op de eerste plaats waardoor wij als bedrijf en jij als professional kunnen groeien. Wij zijn professioneel en werken samen op basis van vertrouwen. De mensen bij Innova hebben een brandende ambitie om te groeien; als bedrijf en als professional. Doe jij je best voor onze ontwikkeling, dan doen wij hetzelfde voor jou. Wij zijn nieuwsgierig en komen graag met nieuwe ideeën. Dat alles maakt werken bij Innova leuk. Het kantoor prima te bereiken en de collega’s stuk voor stuk een plezier om mee te werken. Wat let je nog om te solliciteren? Wil je meer informatie? Bel dan met Chau Hang (HR adviseur) via telefoonnummer 070-3016628.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren