Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Toerisme en Event Stage in Amsterdam

Functie Tourisme en Event Stagiair(e)
Education level MBO, HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 200 - 300

Taakomschrijving

Amsterbike en Tuk Tuk Sightseeing zijn twee jonge ondernemingen in de toerisme branche gevestigd op de Piet Heijnkade 25 te Amsterdam. We verhuren fietsen en Tuk Tuks Inmiddels is een significante groei aan excursies, stadstours met de tuk tuks en fietsen, We zijn ook gestart met het verkopen van een breed scala aan tickets voor musea, attracties, rondvaarten en bezienswaardigheden.

De verkoop is via onze shop, hotels, wederverkopers en niet te vergeten de handige website via de emails. In onze winkel, je verhuurt fietsen, helpt de klanten bij de start van de bike tours en verkoopt attracties en tours tickets.

Voor ons operationele winkel/kantoor in het hartje van Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste Reservering/verhuur/verkoop stagiaire. Je assisteert met emails nauwkeurig beantwoorden en in de planning zetten. Vervolgens zorgen dat de hele event is naar de klant tevredenheid is verlopen. Inzetten van collega gidsen en andere personeel hoort erbij. Je administratie skills zijn ook onmisbaar want je moet ook kunnen de klant factureren via een eenvoudig boekhouding systeem “Exact”. Je taak is om te zorgen dat een boeking succesvol verloopt van het begin tot aan het eind. Bovendien assisteer je de managing director met de marketing en website projecten.

Als Reservering medewerkster ben je samen met de directeur verantwoordelijk voor het stimuleren en uitbreiden van de verkoop en van het goed verlopen van onze events. Vanzelfsprekend ben je ook een echte netwerker die een goede relatie onderhoudt met onze klanten.

Werkzaamheden

  • Het uitvoeren van de tour of event.
  • Het vergroten van de naamsbekendheid
  • Het beheren van klantcontacten;

Gewenste profiel

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Uitstekend beheersen van de Nederlandse en Engelse taal in word en geschrift.
  • Duits is pre.

Wat bieden wij

  • Stagevergoeding

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »