Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Top webdesign stage dit bedrijf Maastricht

Functie webdesign assistent
Opleidingsniveau VMBO, MBO, HBO, WO
Locatie Maastricht
Dagen per week 1, 2, 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 3 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking In overleg

Taakomschrijving

Wie

dit bedrijf is een nieuwe, jonge en out of the box onderneming gevestigd binnen de stadsmuren van het oude Maastricht. dit bedrijf is de overkoepelende organisatie van meerdere vernieuwende producten op de online markt.

Wat

Wij zijn the new kid on the block die voortdurend opzoek is naar innovatieve, high in demand producten/diensten en business ideeën. Met als basis onderneming dit bedrijf streven we erna deze onderliggende producten, diensten en ideeën op zeer korte termijn te sourcen, marketen en uitleveren. Wij onderscheiden ons door klein te zijn en klein te blijven en door met korte lijnen razendsnel te kunnen anticiperen op de vraag van alle markten.

Waar

Ook al is dit bedrijf gevestigd binnen de stadsmuren van het mooie Maastricht streven wij erna om niet gebonden te zijn aan onze locatie en zijn wij ervan overtuigd dat het bedrijf niet gebonden is aan een locatie maar eerder aan zijn kenmerken.

Waarom

Wij bij dit bedrijf geloven sterk dat klein zijn en klein blijven de key naar succes is. Snelheid en efficiëntie vinden wij erg belangrijk, Wij merken dat juist nu dit ontbreekt bij de meeste online gebaseerde bedrijven. Wij brengen verandering hierin en brengen vernieuwende producten/diensten razendsnel naar de markt.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren