Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Trainee Food & Bevarage Office (per juli/aug 2020)

Functie F&B office
Opleidingsniveau MBO, HBO
Locatie Schiphol
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Het dit bedrijf Amsterdam is op zoek naar enthousiaste, passievolle nieuwe collega’s! Ben jij een aanwinst voor ons hotel en geinteresseerd in een functie bij het dit bedrijf Amsterdam? Lees dan snel verder!

De functie

Ben je enthousiast, georganiseerd en ambieer je een leidinggevende functie binnen Food & Beverage in de toekomst? Dan is dit de geschikte stage voor jou!

Als Trainee Food & Beverage Office ben je mede verantwoordelijk voor de uitvoering van het totale personeelsbeleid en de dagelijkse operatie binnen de Food & Beverage afdeling. Jij zal ondersteunend zijn aan het F&B Office en aan de F&B Manager waarbij je ook regelmatig operationeel zal meewerken in de verschillende F&B outlets tijdens de piekperiodes. Hierin zal jij de gasten correct en gastvrij te woord staan, adviseren waar nodig en klachten tactvol afhandelen. Tevens is het jouw taak om de dagelijkse operatie van de F&B afdelingen veilig te stellen, te garanderen van een soepel verloop en zullen de Standard Operating Procedures onder jouw toezicht nageleefd worden. Om adequaat te kunnen handelen en te zorgen voor een soepele afloop van de dagelijke operatie is het van belang dat er een optimale communicatie met alle (F&B) afdelingshoofden wordt onderhouden. Daarnaast zal je structureel participeren en bijwonen van de F&B meetings en een controle houden op de correcte naleving van de Policies & Procedures, kwaliteitsstandaarden, voldoening van de gast en de inzet van de medewerkers.

Om jou genoeg te kunnen uitdagen krijg je naast alle taken en verantwoordelijkheden de kans om een bijdrage te leveren aan het opstellen van dienst- en aanwezigheidsroosters, het zorgdragen voor een optimale personeelsbezetting en dat alle medewerkers handelen conform de huisregels. Daarnaast zal je een bijdrage leveren aan de introductie van (nieuwe) medewerkes en het trainen, begeleiden en motiveren van mederwerkers. Met jouw commerciele inzicht zal jij de medewerkers stimuleren op de verkoopactiviteiten binnen de F&B outlets om de omzet en winst te verhogen en zal jij het afdelingsbudget meebewaken en realiseren.

Wie ben jij?

Jij bent een echte hotello en ademt gastvrijheid, het is dan ook jouw passie om alle gasten (en medewerkers) tevreden te stellen. Je bent zelfstandig, pro-actief, communicatief en sociaal vaardig. Daarnaast heb je commercieel inzicht en herken jij jezelf in de volgende functie-eisen:

Gewenste profiel

  • Minimaal HBO- werk en denkniveau, bij voorkeur Hoge Hotelschool
  • Je zoekt een managementstage van minimaal 20 weken en bent per direct beschikbaar.
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift (de Duitse taal is een pré).
  • Goede kennis van Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint, Outlook).

Wat bieden wij

  • Je mag tijdens jouw stage met een leuke korting slapen in andere Steigenberger hotels;
  • Ook mag je je vrienden en familie met korting een weekendje wegsturen;
  • Wist je dat je in jouw eerste maand met een introduce kunt verblijven in ons hotel en van alle Food & Beverage outlets kunt genieten tijdens het Weet Waar je Werkt programma?
  • En wij zorgen voor een internationaal podium, waar volop ruimte is voor ontwikkeling.

Interesse?

Herken jij jezelf hierin en pas jij bij het concept van het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam? Solliciteer dan nu en stuur je CV met motivatie naar: Steigenberger Airport Hotel Amsterdam t.a.v. Astrid Braun Stationsplein ZW 951 1117 CE Schiphol Oost, Noord- Holland

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren