Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Trainee Food & Beverage Allround (per juli/aug 2020)

Functie F&B Allround stagiair
Opleidingsniveau MBO, HBO
Locatie Schiphol
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Het dit bedrijf Amsterdam is op zoek naar enthousiaste, passievolle nieuwe collega’s! Ben jij een aanwinst voor ons hotel en geinteresseerd in een functie bij het dit bedrijf Amsterdam? Lees dan snel verder!

De functie

Als Trainee Food & Beverage werk je allround in de F&B outlets van het hotel als operationale ondersteuning. Je draagt zorg voor een soepele dagelijkse gang van zaken in het Patio Restaurant, de Sports & Media Bar of de Banqueting afdeling. In het Patio Restaurant wordt dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd en lunch en diner voor groepen in buffetvorm. Bij de Banqueting afdeling ben je mede verantwoordelijk voor een goed verloop van A tot Z. In de banqueting zorgen we dagelijks voor de verschillende meetings en events, variërend van autoshows tot galadiners en zakelijke meetings. In de trendy Sports & Media Bar ben je verantwoordelijk voor je eigen wijk en bezorg je onze gasten een relaxte avond. In deze dynamische bar, welke ook van buitenaf toegangelijk is, genieten onze gasten van de informerle setting, de sportwedstrijden op teleivise en het Sports & Grill bar concept.

Op dagelijkse basis werk jij met gasten, sta je hen correct en gastvrij te woord, adviseer je waar nodig is en monitoor je of onze gasten tevreden zijn. Klachten handel je tactvol af in overleg met je leidinggevende. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor de naleving van alle VGW zaken (Veiligheid, Gezondheid en Welzijn) en Standard Operations Procedures die zijn opgenomen in de regelementen van het hotel.

Wil jij een stage waarbij je leert van verschillende concepten en overal een stukje van mee krijgt? Ben je enthousiast, gepassioneerd voor het horeca vak en een harde werker? Dan is dit de geschikte stage voor jou!

Wie ben jij?

Jij bent een echte gastheer/gastvrouw die onze gasten op de juiste manier tevreden weet te stellen. Je houdt van teamwork en je bent een enthousiast, sociaal en spontaan persoon en je hebt sterke communicatieve vaardigheden. Daarnaast herken jij je in de volgende functie-eisen:

Gewenste profiel

  • Je volgt een MBO opleiding; met voorkeur MBO Hotelschool;
  • Je zoekt een F&B stage van minimaal 10 of 20 weken;
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift (de Duitse taal is een pré).

Wat bieden wij

  • Je mag tijdens jouw stage met een leuke korting slapen in andere Steigenberger hotels;
  • Ook mag je je vrienden en familie met korting een weekendje wegsturen;
  • Wist je dat je in jouw eerste maand met een introduce kunt verblijven in ons hotel en van alle Food & Beverage outlets kunt genieten tijdens het Weet Waar je Werkt programma?
  • En wij zorgen voor een internationaal podium, waar volop ruimte is voor ontwikkeling.

Interesse?

Herken jij jezelf hierin en pas jij bij het concept van het dit bedrijf Amsterdam? Solliciteer dan nu en stuur je CV met motivatie naar: dit bedrijf Amsterdam t.a.v. Astrid Braun Stationsplein ZW 951 1117 CE Schiphol Oost, Noord- Holland

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren