Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Trainee Purchase / F&B Cost Control per direct!

Functie Stagiair(e) Purchase / F&B Cost Control
Opleidingsniveau MBO
Locatie Schiphol
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Het dit bedrijf Amsterdam is op zoek naar enthousiaste, passievolle nieuwe collega’s! Ben jij een aanwinst voor ons hotel en geinteresseerd in een functie bij het dit bedrijf Amsterdam? Lees dan snel verder!

De functie

Ben je leergierig en vind je het een uitdaging om een kantoorbaan te hebben maar ondertussen ook veel op de werkvloer te zijn en met leveranciers te werken? Dan is dit de geschikte stage voor jou!

Als Trainee Purchase / F&B Cost Control speel je een centrale rol binnen het hotel waarbij de focus gericht is op de inkoop en de F&B Cost Control. Het beheren van de crediteurenadministratie, en de overige dagelijkse administratie met de Purchase & Store Manager zijn de voornaamste taken. Je werkt op dagelijkse basis met leveranciers en medewekers (jouw gasten), hierbij verwachten wij dat je hen correct en gastvrij te woord staat en adviseerd waar nodig. Daarnaast zal een specifieke opdracht of project benoemt worden, welke afhankelijk is van jouw opleiding en je eigen interesses!

Wie ben jij?

Jij bent een echte aanpakker, je weet van hard werken! Daarnaast heb je affiniteit met de hotellerie en ben je communicatief en sociaalvaardig. Je hebt een analytisch vermogen, werkt accuraat en je hebt kennis van Word en Excel. Tot slot herken jij je in de volgende functie-eisen:

Gewenste profiel

  • Je volgt een MBO opleiding; met voorkeur MBO Hotelschool;
  • Je zoekt een uitdagende stage van minimaal 20 weken;
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift (de Duitse taal is een pré).

Wat bieden wij

  • Je mag tijdens jouw stage met een leuke korting slapen in andere Steigenberger hotels;
  • Ook mag je je vrienden en familie met korting een weekendje wegsturen;
  • Wist je dat je in jouw eerste maand met een introduce kunt verblijven in ons hotel en van alle Food & Beverage outlets kunt genieten tijdens het Weet Waar je Werkt programma?
  • En wij zorgen voor een internationaal podium, waar volop ruimte is voor ontwikkeling.

Interesse?

Herken jij jezelf hierin en pas jij bij het concept van het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam? Solliciteer dan nu en stuur je CV met motivatie naar: Steigenberger Airport Hotel Amsterdam t.a.v. Astrid Braun Stationsplein ZW 951 1117 CE Schiphol Oost, Noord- Holland

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren