Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Traineeship bij top Management Consulting firm

Functie Trainee HR / Management Consulting
Education level WO
Location Eindhoven, Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 6 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding € 500
Salaris opmerking plus onkosten

Taakomschrijving

Management Consultant dit bedrijf biedt de fantastische mogelijkheid voor een traineeship (6 maanden) in HR voor masterstudenten in de laatste fase van hun studie. Naast de sterke learning curve die we creëren door middel van betrekking in verschillende consultant projecten en direct contact met klanten en partners van dit bedrijf, ondersteun je ook de organisatie van onze evenementen die elk kwartaal plaatsvinden.

Verantwoordelijkheden:

  • Bijdragen aan voorbereiden van klantenvoorstellen en inhoudelijke projecten: co creatie met dit bedrijf partners en klanten.
  • Bijeenbrengen van inhoudelijke referentie op verschillende Human Resources-domeinen ter ondersteuning van consultingprojecten, bijv. artikelen, videos, podcasts.
  • Voorbereiden en opvolgen van masterclasses en klantbezoeken en -opdrachten in België, Nederland, Duitsland en Zwitserland.

Je werkt met name virtueel, aangezien dit bedrijf partners vanuit verschillende locaties werken (vanuit huis, klantlocatie en vanuit verschillende landen) en wordt aangestuurd vanuit Zwitserland, het is daarom van belang comfortabel te zijn met deze manier van werken. Professioneel Engels is een must.

Al onze eerdere trainees zijn geland in mooie banen na hun tijd bij dit bedrijf. Je denkt mee in kritische klantprojecten, je werkt met ervaren HR professionals, en je krijgt de ruimte om veel te leren en bij te dragen!

We komen graag met je in contact om je te leren kennen en je meer te vertellen over KennedyFitch en over de traineeship.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is an executive search and management consulting boutique with a unique combination of specialisms in dedicated functions and markets.

In our management consulting practice, we don’...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »