Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Uitdagende Assistent Support Office / secretaresse stage!

Functie Secretaresse
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 7 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 250
Salaris opmerking 250
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Dit bedrijf is de zakelijke hulp voor de creatieve industrie sinds 1995. Een team van 12 jonge professionals ontzorgt ondernemers en ondernemingen in de creatieve industrie van de zakelijke rompslomp. Door het voeren van financiële en projectadministraties, het verzorgen van de fiscale aangiftes en het ondersteunen met bedrijfskundige en fiscale adviezen. Onze cliënten zijn onder andere ontwerpers, kunstenaars, creatieve dienstverleners, artiesten en culturele organisaties.

Als stagiair assistent support office bij dit bedrijf ben je medeverantwoordelijk voor het optimaal en effectief laten functioneren van de interne organisatie. Je bent het eerste contact voor klanten via de telefoon en je ontvangt de gasten. Je handelt inkomende en uitgaande correspondentie af. Je houdt de kantooragenda bij en ondersteunt de directie en de managers van de afdelingen met allerhande werkzaamheden.

Je helpt met het bijhouden van het (klanten) archief en je beheert zelfstandig de voorraad kantoorartikelen. Daarnaast ondersteun je bij het beheren van de debiteuren met de correspondentie, de facturering en de afhandeling van de klantcontracten. Gezien je voor verschillende afdelingen inzetbaar bent is het belangrijk dat je flexibel bent en snel kan schakelen. Belangrijk is dat je affiniteit hebt met de creatieve sector, zelfstandig kan werken en dat je initiatief durft te nemen.

Je hebt een aantal jaar werkervaring bij voorkeur in een financieel administratieve omgeving en functioneert op mbo niveau. Je beheerst de talen Nederlands en Engels zowel in spraak als schrijftaal goed (30% van de opdrachtgever is Engelstalig) en hebt ruim voldoende kennis van Microsoft Office (Word, Excel). Je bent niet bang om op andere computersystemen te leren werken.

Ben je een geschikte persoon voor deze functie? Stuur dan een mail (CV en motivatiebrief) naar marina@totalinsupport.com

Werkzaamheden

  • Als stagiair assistent support office bij Total in Support ben je medeverantwoordelijk voor het optimaal en effectief laten functioneren van de interne organisatie.

Gewenste profiel

  • Je beheerst de talen Nederlands en Engels zowel in spraak als schrijftaal goed (30% van de opdrachtgever is Engelstalig).
  • Ruim voldoende kennis van Microsoft Office (Word, Excel).

Wat bieden wij

  • Total in Support biedt een ontspannen, dynamische bedrijfscultuur waar je veel mag en veel kunt leren.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is de zakelijke hulp voor de creatieve industrie sinds 1995. Een team van 12 jonge professionals ontzorgt ondernemers en ondernemingen in de creatieve industrie van de zakelijke rompslo...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »