Meewerkstage: Online Communicatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 14 - 25 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    € 300 per maand
    300€
Taakomschrijving

Snap jij hoe je online een community bouwt en hoe je daarbij de juiste social media-kanalen inzet? Of ga je liever mee naar een afspraak en probeer je samen met de accountmanager een deal binnen te slepen?  Bij Wattsun zijn we vanaf 1 september 2024 op zoek naar een stagiair(e) Online Communicatie. Je versterkt ons marketingteam en helpt met het bedenken en realiseren van aantrekkelijke content en campagnes. 

Over Wattsun

Wattsun is een Arnhemse scale-up van jonge, ambitieuze ondernemers die met een innovatief batterijsysteem duurzame energie mobiel en overal beschikbaar maken. Met onze producten creëren we nieuwe mogelijkheden voor professionals met een stroomvraag op plekken waar het stroomnet niet komt.

Werkzaamheden

Functieomschrijving (Online Communicatie)

Als stagiair(e) Online Communicatie bedenk en creëer je samen met het marketingteam content voor al onze digitale uitingen. Van social media-posts en blogs, tot aan video- en fotografie. Als expert binnen onze branche delen we continue inspirerende, interessante en toffe content. Daarvoor ga je regelmatig op pad om inspirerende klantverhalen te maken. Bovendien horen we graag waar jouw kracht licht en op welk vlak je graag zou willen bijleren.

Gewenste profiel

Jouw profiel (Interne communicatie)

Je krijgt energie van een uitdaging, hebt oog voor detail en de creativiteit om onze klanten, fans en volgers te inspireren met aansprekende content. Wij zijn een gedreven team en motiveren elkaar graag om het beste eruit te halen. We staan open voor ideeën en geven je de ruimte en stimulatie om deze te verwezenlijken.  

We zijn op zoek naar iemand die voldoet aan het volgende profiel:

  • Hbo/wo: studierichting Communicatie, Communicatie & Multimediadesign of soortgelijk
  • Minimaal 3 maanden
  • Je hebt een passie voor het bedenken en maken van content
  • Je hebt ervaring met fotografie en/of videografie (dit mag ook hobbymatig zijn)
  • Je kunt zelfstandig werken, maar bent tegelijkertijd leergierig

Wat bieden wij

Aanbod

Als stagiair(e) krijg je een spannende en uitdagende functie in een flexibele werkomgeving waarin je in korte tijd veel kunt leren. Je hoort bij een jong en creatief team dat gaat voor vernieuwing, verandering en kwaliteit. Verder bieden we je: 

  • Een ruime stagevergoeding
  • Een uitdagende, leerzame stage met goede begeleiding
  • Een werkplek met te gekke mensen op een inspirerende hotspot van innovatieve bedrijven vlakbij het centrum van Arnhem
  • Toffe bedrijfsuitjes, vrijdagmiddagborrels en teamactiviteiten die je niet snel zult vergeten!
  • Wattsun groeit snel: er is altijd kans dat er na een succesvolle stage meer mogelijk is

Hebben we nog steeds je aandacht? Mooi! Mocht je direct willen reageren, stuur dan je cv en beknopte motivatie naar barry@wattsun.net. Eerst nog een vraag? Geen probleem natuurlijk! Onze HR-manager Barry beantwoordt maar al te graag al je vragen. Hij is te bereiken op 0681344916.

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Wattsun pop-up power

Wattsun pop-up power

Wattsun pop-up power B.V. is opgericht in 2016 met als doel duurzame energie mobiel te maken. Met ons innovatieve stapelbare batterijsysteem creëren we nieuwe kansen voor bedrijven die buiten werken zonder vaste stroom. We maken buiten werken makkelijker door middel van een draagbaar plug & play batterijsysteem. Overal schone stroom kunnen gebruiken en ongestoord aan de slag gaan, zonder uitlaatgassen of overlast, dat kan met Wattsun. Help ons mee de wereld een stukje mooier en duurzamer te maken.
We helpen vooral bedrijven die buiten hun werk doen, denk aan de bouwwereld, filmploegen (livestreaming), festivalorganisatoren, hoveniers, installateurs etc.