Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Uitdagende Front-end Development stage bij een prijswinnend team van Ematters (HBO/WO)

Functie Stagiair(e) Front-end Development
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Nader overeen te komen
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Uiteraard is er een vergoeding (in overleg), maar je doet het niet voor het geld. Je krijgt ook een dak boven je hoofd, gratis lekkere lunch, snacks, koffie/thee, frisdrank, schouderklopjes en af en toe vliegt er een biertje en een bitterbal voorbij. Het allerbelangrijkste: je gaat werken met hele leuke collega's.

Taakomschrijving

Tijdens je afstudeerstage maak je onderdeel uit van het prijswinnende eCRM team van Ematters. Je werkt als "HTML-er" zowel in teamverband als zelfstandig aan uitdagende online marketingprojecten. Daarnaast biedt Ematters je alle ruimte om je studie succesvol af te ronden met hulp van ons team van marketingspecialisten en ondernemers. Ematters biedt niet alleen de perfecte stage; we bieden je ook de kickstart voor je verdere loopbaan in online marketing. Talent wordt door ons snel opgemerkt. Samen met jou werken aan het succesvol afronden van je opleiding én verkennen we je kansen voor een functie bij Ematters: het ultieme resultaat van je afstudeerstage. En natuurlijk haal je af en toe ook koffie voor je collega’s, maar dat doet de CEO ook.

Werkzaamheden

  • html
  • css

Gewenste profiel

  • Uitstekend in de Nederlandse taal
  • Accuraat
  • Hekel aan afraffelen

Ematters is voortdurend op zoek naar jong talent dat zich wilt ontwikkelen als specialist. Voor ons ECRM team zijn we op zoek naar de beste coders/html-ers. Onze front-end developers ontwikkelen templates, emails, landingspagina's en andere digital marketing producten. Onze klanten rekenen op onze expertise. Tijdens je stage wordt je ook opgeleid om te werken met de belangrijkste digital marketing tools en wordt je opgenomen in een prijswinnend team van professionals.

Vanuit ons kantoor aan de Valschermkade in Amsterdam, in het hart van de Amsterdamse reclamewereld, werk je actief mee aan de campagnes van onze klanten. Je ondersteunt het team in hun werkzaamheden (bouwen van templates, ontwikkelen van designs en inrichten van online marketing campagnes). Je adviseert klanten hoe ze het maximale uit hun online campagne kunnen halen en waakt over het succes. Je bent onderdeel van een jong en energiek bedrijf dat sinds 2007 succesvol opereert in een dynamische markt. Op basis van jouw wensen en de eisen die je studie aan je stelt, helpen wij je je stage succesvol af te ronden.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren