Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Uitdagende HBO marketing stage bij snel groeiend Amsterdams software bedrijf

Functie Marketeer
Education level HBO, WO
Location Amsterdam
Dagen per week 4
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

WIE ZIJN WIJ: dit bedrijf is een toonaangevend marketing software bedrijf met een informele sfeer. Wij bouwen met een klein team van jonge en ondernemende ‘dit bedrijfns’ dagelijks aan de software waarmee bv Domino’s Pizza, Sligro, BAM, de Hypotheker, en KPN in Nederland en België hun marketing uitingen kunnen opmaken. Trots zijn we dat we dit doen met de door ons zelf ontwikkelde dit bedrijf software voor inmiddels 70.000 gebruikers wereldwijd. dit bedrijf staat voor innovatie, een no-nonsense werkmentaliteit, en een hechte relatie met collega’s en klanten.

MISSIE EN AMBITIE: Het startpunt zijn voor slimme Marketingoplossingen. dit bedrijf software stelt organisaties in staat om marketinguitingen centraal te beheren en deze lokaal doeltreffend en gepersonaliseerd in te zetten. Zo zorgen we dat organisaties meer uit hun merken halen. Wij willen ons groeipad versnellen door middel van een top product en –dienstverlening en de beste in onze markt te zijn.

WAT ZOEKEN WIJ: dit bedrijf is continu bezig om het product te verbeteren en zo nog meer marketeers te laten ervaren hoe software kan helpen het leven makkelijk te maken. We zoeken een Marketing Stagiar die er voor zorgt dat iedereen die een uitdaging heeft rond het creëren van lokale marketing materialen dit bedrijf ‘top of mind’ heeft. We zijn op de eerste plaats op zoek naar iemand met een ‘can do mentaliteit’.

Jouw ambitie, doortastende en zelfstandige attitude zijn de basis. Daarnaast zoeken wij iemand met: • Relevante HBO- of WO-opleiding (marketing/ business/ commercieel/ online gericht); • Interesse in marketing en software ontwikkelingen.

WAT BIEDEN WIJ: Onze opdrachtgevers bevinden zich voornamelijk op de marketing/communicatie afdeling van franchise/ dealer organisaties of corporates. Je bent in staat om in de huid van deze doelgroep te kruipen en het prachtige dit bedrijf product te vertalen in de juiste taal door middel van de volgende activiteiten:

⁃ Vergroten brand awareness: Vergroot de bekendheid van dit bedrijf en breng het product/ features op een juiste manier onder de aandacht bij de doelgroep ⁃ Opzetten en onderhouden online sales funnel ⁃ Content Marketing: Blogitems over industrie en product ⁃ Customer & Market Intelligence: Verzamel inzichten uit de markt en input van klanten voor de roadmap van dit bedrijf ⁃ Customer Relationship Management (Development & Execution of Customer Retention Strategy) ⁃ Online / Social Media Marketing (Content Creation & Customer Interaction) ⁃ Planning and execution of online marketing campaigns: Search Engine Optimization (SEO); Linkbuilding Strategy ⁃ Uitbreiden en professionaliseren van dit bedrijf’s resell netwerk

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »