Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Uitdagende HBO meewerkstage op het hoofdkantoor bij een jonge, persoonlijke bouwmarktformule !

Functie Marketing/communicatie/commerciele economie
Opleidingsniveau HBO
Locatie Apeldoorn
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

In een prachtig oud pand, in het centrum én aan het mooiste park van Apeldoorn wordt elke dag hard gewerkt om 38 dit bedrijf bouwmarkten en 9 KW Wonen interieurwinkels te ondersteunen bij het draaien van een mooie winkel waar veel bezoekers elke dag weer goed geholpen worden.

dit bedrijf staat bekend om haar bouwmarkten met vakkundig personeel, waar je terecht kan voor een enkel schroefje, gedegen advies en waar alles wat je kunt kopen ook bij jou thuis gemonteerd of op maat gemaakt kan worden. Voor de échte klusser, maar ook voor diegenen met twee linkerhanden; een fijne, persoonlijke bouwmarkt. Het gezicht van de bouwmarkt, de local hero, is bekend bij haar bezoekers.

Van allerlei gedrukte materialen voor in de winkel of voor op de mat bij de consument (folders, posters, flyers, schapkaartjes, advertenties etc.) tot aan alle online activiteiten (webshop, online promoties, social media) worden vanuit het marketingteam bedacht, gemaakt en uitgezet. Er wordt hierbij rekening gehouden met de wensen en behoeften van de lokale ondernemer, maar tegelijkertijd ook gezocht naar eenheid om de dit bedrijf vlag en waar dit bedrijf voor staat, zichtbaar te maken.

KW Wonen is de shop-in-shop (en in Apeldoorn een stand-alone) voor alles op het gebied van interieur. Het assortiment omvat o.a. maatwerkkasten, raamdecoratie, vloeren, behang, meubels en accessoires. De klant wordt hier geholpen door een ervaren interieurstylist om samen het droominterieur van de klant te realiseren.

Gewenst profiel

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige student (in de richting marketing/communicatie/commerciële economie) die wil meedraaien in meerdere processen op de marketingafdeling voor zowel dit bedrijf als KW Wonen. Het betreft een meeloopstage, vanaf september, standplaats Apeldoorn.

Om je een idee te geven van de werkzaamheden:

 • E-mailnieuwsbrieven maken en versturen
 • Blogs schrijven (woontrends, klusadviezen en DIY’s)
 • Creatie en uitwerking van marketingcampagnes
 • Briefings schrijven aan vormgevers
 • Uitvoeren van lokale marketingactiviteiten
 • Ontwikkelen van POS materiaal van winkels
 • SEO-werkzaamheden voor de websites
 • Het verrijken van de data in de webshop
 • Het bijhouden van de klantenservice (mail en telefoon)
 • Het telefonisch te woord staan van ondernemers en consumenten
 • Bedenken social campagnes
 • Verrijken van het intranet voor de franchisers
  …en nog veel meer leuke werkzaamheden!

Let op

We hebben op dit moment geen ruimte voor een afstudeeronderzoek, het gaat hier om een meeloopstage om praktijkervaring op te doen.

Stagevergoeding Je krijgt een goede stagevergoeding én een gezellig team.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren