Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Uitdagende HBO stage marketing

Functie Marketeer online & offline
Opleidingsniveau HBO
Locatie Rotterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 300 - 600
Salaris opmerking per maand

Taakomschrijving

Wij zoeken een creatieve en ondernemende stagiaire Marketing & Communicatie die invulling geeft aan de realisatie van het marketing activiteitenplan.

Ben jij altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en kun je niet wachten om dit met anderen te delen? Dan ben jij de stagiair(e) die wij zoeken. Wij zijn per direct op zoek naar een initiatiefrijke en zelfstandige stagiair die een PR, Marketing Communicatie of Media gerelateerde HBO studie volgt. Interesse? Lees snel verder!

wie zijn wij?

Wij zijn een bedrijf die 25 jaar oud is met veel ervaring en kunde. deze ervaring nemen we mee in de nieuwe ontwikkelingen binnen de reclame wereld. We zijn gespecialiseerd in offline marketing. Met de online marketing zijn we aan het groeien. Daarnaast zijn er nieuwe producten in ons assortiment die we zowel online als offline gaan promoten.

Wat ga je doen?

Leveren van substantiële bijdrage in realisatie van marketingactiviteiten, o.a. mailingen, nieuwsbrieven (intern en extern), website en banners. Ondersteunen salesmanager m.b.t. afdelingszaken (meetings, deadlines, bewaking huisstijl organisatie breed, schrijven en redigeren van documenten. Het organiseren van marketingcampagnes voor corporatiemarkt en (externe) bijeenkomsten. Het organiseren van activiteiten voor onze partners Wij vragen..

HBO opleiding Marketing & Communicatie met affiniteit voor online marketing. Pro-actieve houding en creatieve insteek. Verantwoordelijkheidsgevoel. Zeer goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal. Klantgerichte instelling en inlevingsvermogen. Je neemt zelf initiatieven om werkzaamheden op te pakken. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij jou?

Een inhoudelijke interessante stage op het gebied van online marketing binnen een succesvolle en krachtvolle organisatie waar met mooie merken wordt gewerkt en die continu in beweging is. Een stagevergoeding Een enthousiast, professioneel en gedreven team. Uitdaging, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in de verschillende werkzaamheden die je kunt gaan uitvoeren. Mogelijkheid tot vaste dienstverband. Met wie kan je contact opnemen voor meer informatie?

Voor meer informatie over deze stage kun je gerust contact opnemen met

Hamza Kaymakci, Deniz print, sign & more Locatie: Graafstroomstraat 6, 3044 AR Rotterdam

Werkzaamheden

  • Het organiseren van marketingcampagnes

Gewenste profiel

  • affiniteit voor online marketing

Wat bieden wij

  • bonusregeling

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren