Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Uitdagende HBO stage marketing/communicatie/verkoop in Twente!

Functie Marketeer / Communicatie
Education level HBO
Location Weerselo
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 5 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 160 - 250
Salaris opmerking Wij hanteren een vaste stagevergoeding, het netto bedrag is afhankelijk van de belastingkeuzes.

Taakomschrijving

Heb je genoeg boekenwijsheid opgedaan en wil je nu wel eens in de praktijk ervaren hoe het écht werkt? Wij bieden je een boeiende stage waarin we je wegwijs maken in het hele commerciële proces. Jij doet alles wat wij doen. Kun je het nog niet, dan leren we het je! Wij denken daarnaast van jou te kunnen leren. Meelopen combineren met een onderzoek kan ook.

Gardeluxe is producent en leverancier van luxe tuin- en straatmeubilair. Wij zijn gevestigd in de Methoeve in Weerselo, een prachtige locatie met een ruime modellentuin voor al onze meubelen. Tevens gevestigd in de Methoeve is de organisatie Event Creators, gezellige en gedreven mensen die fantastische evenementen organiseren. In de Methoeve wordt gewerkt met flexplekken en een gezamenlijke lunchruimte (bij mooi weer lunchen we lekker buiten!).

Gardeluxe werkt als klein team al 25 jaar met liefde voor het product aan een bijzondere collectie banken, stoelen, tafels en afvalbakken. Particulieren in het hogere segment en zelfs bekende Nederlanders waaronder leden van het Koninklijk Huis behoren tot de klantenkring van dit Twentse bedrijf. Op de zakelijke markt richt Gardeluxe zich op internationale projecten, projecten voor Nederlandse gemeenten, pretparken en non-profit instellingen.

In overleg met jou zal invulling worden gegeven aan je stage hier bij Gardeluxe. Graag geven we je de kans om te ontdekken wat in jouw kracht en interesse ligt en waar je jezelf verder wilt ontwikkelen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »