Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Uitdagende HBO Stage voor een enthousiaste economie/marketing student voor het uitvoeren van een marktanalyse.

Functie stagiaire marktanalyse
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 5 maanden
Stagesoorten Nader overeen te komen
Stagevergoeding € 350
Salaris opmerking Wat hebben wij te bieden? Een uitdagende stage in een dynamische werkomgeving met voldoende verantwoordelijkheid en goede begeleiding. Je krijgt een stagevergoeding van €350 op basis van 40 uur. Is dit de perfecte stage voor jou? Stuur dan je cv en een korte motivatie. Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Germaine van Wel (HR manager) 020-4350235.

Taakomschrijving

Volg je een economische HBO/WO opleidingen en ben jij op zoek naar een leerzame stage voor de duur van 5 maanden (bij voorkeur zo spoedig mogelijk) ? Dan zit je bij ons aan het goede adres. Voor ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiaire die van een of meerdere van onze producten/ formuleringen een marktanalyse gaat maken.

Werkzaamheden

  • Voor onze afdeling Healthcare ga je een marktanalyse uitvoeren voor één van onze formuleringen.
  • De opdracht heeft de volgende aspecten die meegenomen moeten worden:
  • Een up-to-date inzicht in de ‘medical need’ bij de betreffende aandoening, inclusief inzicht in de incidentie van de ziekte en de beschikbare/standaard niet-probiotische medische interventies.
  • De status van de wetenschappelijke studies van het betreffende Winclove product t.o.v. de huidige stand der wetenschap.
  • Een overzicht van concurrerende probiotische producten, inclusief de wetenschappelijke onderbouwing achter die producten, de positionering op de markt en het prijspeil.
  • Een overzicht van op stapel staande studies en van bekendmakingen van investeringen in onderzoek naar de betreffende ziekte.
  • Een overzicht van op stapel staande studies en van bekendmakingen van investeringen in onderzoek naar de betreffende ziekte.
  • Een inzicht in het besluitvormingsproces tot inzetten van probiotica bij de patiënt: de rol van de zorgverlener en de perceptie van probiotica bij de patiënt.

Wat hebben wij te bieden?

Een uitdagende stage in een dynamische werkomgeving met voldoende verantwoordelijkheid en goede begeleiding. Je krijgt een stagevergoeding van €350 op basis van 40 uur. Is dit de perfecte stage voor jou? Stuur dan je cv en een korte motivatie. Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Germaine van Wel (HR manager) 020-4350235.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren