Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Uitdagende IT-stages: diverse onderwerpen!

Functie Interessante IT-stages voor aankomende software engineers
Education level HBO, WO
Location Utrecht
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 500
Salaris opmerking Het stagebedrag is een netto vergoeding. De lunch op ons kantoor is gratis.

Taakomschrijving

Taakomschrijving

dit bedrijf is leverancier van e-business totaaloplossingen voor de financiële dienstverlening. Op basis van jarenlange ervaring in de verzekering- en pensioenenbranche is de software ontwikkeld: een compleet administratiepakket voor verzekeraars en pensioeninstellingen. Onze software is geïmplementeerd bij een groot aantal organisaties in Europa. We willen onze software natuurlijk altijd verder uitbreiden en verbeteren en hebben daarom een aantal leuke stage onderwerpen beschikbaar.

Voorbeelden van stage-onderwerpen zijn het ontwerpen van nieuwe functionaliteit als ‘drag and drop’ mogelijkheden of het ‘vergooglen’ van zoekresultaten, maar ook het implementeren van een prognosemodel voor financiële resultaten of het verbeteren van onze releasemanagementapplicatie. Voor een uitgebreide omschrijving van beschikbare stageonderwerpen kun je terecht op onze vacaturesite: careers.keylane.com. Heb je een eigen idee? Harstikke leuk! Neem contact met ons op en we kijken of er ruimte is om je idee uit te werken.

Interesse?

Stuur dan je CV en een korte motivatiebrief naar careers@keylane.com of kijk voor meer informatie over dit bedrijf op www.keylane.com of onze carrièresite: careers.keylane.com. Je kunt ook direct contact opnemen met één van onze recruiters op telefoonnummer 088 404 5627.

Werkzaamheden

  • Afhankelijk van welke opdracht je kiest bestaat de stage uit: onderzoek, (requirement)analyse, functioneel ontwerp, technisch ontwerp, programmeren (bouw/realisatie) en/of een proof-of-concept.

Gewenste profiel

  • We zoeken laatste jaars informatica studenten, die ervaring hebben met Java, JSP, Servlets en SQL.
  • Een zelfstandig werkhouding en gestructureerd werken vinden we belangrijk, net zoals goede mondelinge en schriftelijk communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij

  • Onze stagevergoeding bedraagt 500 euro netto per maand. We bieden een leuke, jonge leeromgeving, een mooi ingerichte werkplek, flexibele werktijden en goede begeleiding.
  • En als het bevalt kun je na je afstuderen wellicht bij Keylane|Quinity aan de slag als bijvoorbeeld software engineer of consultant.
  • Startdatum in overleg.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf ontwikkelt flexibele standaard software voor kernprocessen van leven- en schadeverzekeraars en pensioensinstellingen. Onze oplossing omvat een complete polis- en schadeadministratie voo...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »