Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Uitdagende marketing communicatie stage!

Functie Marketing communicatie stage
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Rijswijk
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage , Afstudeerstage
Stagevergoeding € 400

Taakomschrijving

Ben jij er klaar voor om te ervaren hoe het is om als stagiair aan de slag te gaan bij een van de grootste certificeringinstellingen wereldwijd? Bij een organisatie waar je elke dag een bijdrage levert aan een duurzame en veilige wereld? Bij dit bedrijf krijg je de kans om jezelf snel te ontwikkelen in een dynamische omgeving om op alle marketingfronten te shinen!

Tijdens jouw stage bij dit bedrijf op de Bouwdivisie zet jij je in op marketingcommunicatie en werk je mee aan het op de markt brengen van onze producten en diensten. Je krijgt een grote mate van zelfstandigheid in de projecten die je tijdens je stage gaat oppakken en hebt op deze manier de maximale gelegenheid om te leren en ontdekken. Je bent dus niet zomaar een stagiair maar wordt echt onderdeel van het team! Onze stages zijn meewerkstages, maar afstudeeropdrachten zijn ook zeker mogelijk, daarover gaan we graag met je in gesprek!

Geen dag is hetzelfde op de marketingafdeling en dat zal je al snel beleven. Waar je gister nog bij één van onze klanten was om een casestudy op te nemen ben je vandaag bezig met mailing naar onze klanten over het aankomende webinar. Van een saaie kantoorbaan is dus geen sprake! Je gaat aan de slag met marketingacties in de breedste zin van het woord. De projecten lopen uiteen van campagnes en events tot brochures en animaties, maar ook markt- en klantonderzoek of salesprojecten. Een proactieve houding en een frisse blik zijn belangrijk, want jij weet als geen ander hoe je de beoogde doelgroep moet inpakken.

Werkzaamheden

  • Je ondersteund bij het voorbereiden, organiseren en analyseren van marketingevenementen en promoties
  • De implementatie van diverse marketingactivatieplannen
  • Het creëren en vertalen van marketingmateriaal zoals video's animaties, casestudies en brochures
  • Je assisteerd bij het maken van salesplannen en instructies
  • Marktonderzoek en concurrentieanalyses

Gewenste profiel

  • HBO niveau of hoger
  • Voor 4-6 maanden beschikbaar
  • met ontzettend veel plezier naar je stage gaan!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren