Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Customer relationships & Communicatie stage in Zwolle

Functie Marketing, Commercieel medewerker
Education level MBO, HBO, WO
Location Zwolle
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding € 250

Taakomschrijving

Leuke CRM & Communicatie stage in Zwolle

Wij zijn per Juni en September op zoek naar enthousiaste stagiair(e)s bij ons op kantoor in Zwolle. Ben jij op zoek naar een leuke, interessante en leerzame stageplek? Wij bieden jou een leerzame stage bij een jong snelgroeiende bedrijf. Leer alles over e-commerce, marketing en meer. dit bedrijf.nl is een actiesite waar iedere dag super scherpe dagaanbiedingen worden aangeboden. De aanbiedingen variëren van Lacoste Polo’s voor heren, schoenen, smart activity watches tot pannensetjes of zelfs een hotelovernachting bij Fletcher of Van der Valk. De aanbiedingen zijn slechts 24 uur beschikbaar en nergens anders zo goedkoop. Tot wel 80% korting!

Met een bereik van bijna een miljoen mensen. 192.00 facebook fans en dagelijks nieuwe aanbiedingen. Ben jij betrokken bij vele werkzaamheden, zodat je een goed idee krijgt hoe het er achter de schermen bij ons aan toe gaat. Je krijgt hierbij rol voor onze customer Je werkt in deze rol zelfstandig en streeft voortdurend naar een kwalitatief betere en snellere afhandeling van alle vragen. Je bent communicatief sterk en je kunt op basis van je analytisch vermogen klantcases goed interpreteren om snel tot klantgerichte oplossingen te komen. Je bent flexibel en stressbestendig ingesteld en kunt werken in een organisatie waar ambitieuze doelen gehaald moeten worden om de klant tevreden te stellen. Je vindt het een uitdaging om de dagelijks gestelde service doelstellingen te halen, deze uit te bouwen en je bent bovenal sociaal, enthousiast en creatief. De stage plek is veelzijdig en bied veel diversiteit in werkzaamheden. Daarnaast zijn er volop doorgroei mogelijkheden naar een vaste functie.

Werkzaamheden

  • Communicatie
  • Klachtafhandeling
  • Klanttevredenheid rapporteren

Wat verwachten we van jou? • MBO of HBO opleiding in commerciële of communicatieve richting • In staat om commerciële kansen te signaleren • Kan zelfstandig werken maar is een echte teamplayer • Minimaal 20 weken beschikbaar

Wat wij bieden • Een leerzame stage in de online wereld bij een succesvolle E-commerce organisatie • Een veelzijdige, afwisselende plek met jonge en enthousiaste collega’s in een leuke informele werksfeer • Veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng • Korting op al onze artikelen • Stagevergoeding €250,- pm (obv 40 uur per week)

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf.Nl bied dagelijks de leukste en beste deals aan op het gebied van mode, lifestyle, gadgets en home & live artikelen, met de scherpste kortingen van 30% tot wel 80%.

Deze aanbiedinge...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »