Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Uitdagende MBO Logistieke stage in Uden

Functie Logistiek medewerker
Opleidingsniveau VMBO, MBO
Locatie Uden
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 5 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 500

Taakomschrijving

Wie zijn wij?

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het vervaardigen van traditionele kerstpakketten in een modern jasje. Samen met ons team streven wij naar één enkele missie: Zorgen dat medewerkers en relaties zich gewaardeerd voelen.

Vanuit onze locatie in Uden organiseren wij de klantenservice, marketing, administratie en orderverwerking.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste MBO stagiaires die hun logistieke kennis en vaardigheden bij ons verder willen ontwikkelen.

Wat ga jij doen?

De werkzaamheden binnen onze webshop zijn enorm divers. Als stagiair zal jij je vooral richten op het logistieke proces van onze webshop, o.a.: het orderpicken, inpakken en het netjes en op voorraad houden van de verschillende productgroepen binnen ons magazijn. Wie weet, misschien kan je ook een bijdrage leveren aan de optimalisatie van onze IT-processen. Alles is bespreekbaar!

Kortom, wij bieden diverse werkzaamheden aan waar je heel veel van kan leren en tegelijk een bijdrage leveren aan de groei van onze organisatie. Wij zullen jou daarin begeleiden en ondersteunen.

Taken en Verantwoordelijkheden:

Laden en lossen van goederen; Picken van orders met een kar; Het op de juiste manier aanvullen van de voorraadlocaties; Stickeren en verpakken van orders; Verzendklaar maken van orders; Uitpakken van producten en plaatsen in de stellingen; Het invoeren van productinformatie is het backofficesysteem; Verzendklaar maken van orders; Het tellen van voorraad locaties; Helpen bij het aankleden van magazijn dat het zowel netjes oogt, als dat het ook handig is ingedeeld voor het picken van orders.

Wat kan jij van ons verwachten?

Een kleinschalig maar gedreven team met jonge collega’s; Veel variatie in je dagelijkse werkzaamheden; Een uitdagende functie waar je helemaal in op kunt gaan; Veel ruimte voor creativiteit en het opdoen/delen van kennis; Een marktconform stagevergoeding;

Functie-eisen:

MBO opleiding; Toont initiatief; Kan zelfstandig en nauwkeurig werken; Beschikt over goede contactuele eigenschappen; Beheerst Nederlandse taal goed, zowel in woord als geschrift;

Pas jij in het door ons geschetste profiel en wil je graag deel uitmaken van dit bedrijf?
Stuur in dat geval jouw motivatiebrief & CV.

Soort dienstverband: Stage

Salaris: €500,00 per maand

Werkzaamheden

  • Orderpicken

Wat bieden wij

  • Stagevergoeding

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren