Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Uitdagende meeloopstage afdeling P&O

Functie Stagiaire P&O
Opleidingsniveau MBO, HBO
Locatie Hendrik-Ido-Ambacht
Dagen per week 2 of 3
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 9 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250 - 400

Taakomschrijving

Werken bij PLUS is werken bij een supermarktorganisatie met een missie. We willen de beste van Nederland zijn. In de dynamische branche waarin we werken is geen dag hetzelfde. Ben jij toe aan een afwisselende stageplaats en wil je alle kneepjes van het P&O vak leren? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?

Als Stagiaire P&O houdt je je bezig met alle administratieve handelingen met betrekking tot de in- door en uitstroom van medewerkers en uitzendkrachten. Ook ziek- en herstelmeldingen behoren tot je dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor een correcte vastlegging van personeelsgegevens in (digitale) personeelsdossiers, het personeelsinformatiesysteem en het tijdregistratiesysteem. Daarnaast sta je medewerkers te woord en sluit je soms aan bij sollicitatie- en verzuimgesprekken. Ook kun je een bijdrage leveren aan lopende projecten in overleg met de P&O Adviseur.

En wat bieden we jou?

Een uitdagende stageplek voor minimaal 6 maanden. Het betreft een afwisselende stage in een informele organisatie waar je veel kunt leren. Daarnaast komt je te werken in een leuk team met betrokken en ervaren P&O’ers die je graag de kneepjes van het vak willen leren. Wij investeren in onze mensen en zien je graag groeien. Er zijn diverse mogelijkheden om je te ontwikkelen. De drive komt van jou, de begeleiding van ons. Uiteraard bieden wij jou passende stagevergoeding aan.

Gewenste profiel

  • Je bent accuraat, gestructureerd, leergierig en kunt goed zelfstandig werken. We vinden het prettig als je initiatief toont;
  • Je bent behulpzaam en representatief en staat medewerkers graag goed te woord;
  • Je bent bezig met minimaal MBO opleiding niveau 3, bij voorkeur op het gebied van Personeelsmanagement of Administratie;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Ervaring met MS-office (Word, Excel en Outlook).

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en ben je 16-24 uur per week beschikbaar? Solliciteer dan direct online. Voor meer inhoudelijke informatie over de vacature kun je contact opnemen de afdeling P&O via het telefoonnummer 088-3447400.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren