Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Uitdagende meewerkstage: Commercieel (stage)medewerker gezocht!

Functie Commerciële (stage)medewerker
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Den Haag
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Bruto €240,- per maand bij 4 dagen aanwezigheid en €300,- per maand bij 5 dagen aanwezigheid.

Taakomschrijving

InkoopJobs (BV) is een jonge (2012), verfrissende en ambitieuze onderneming gespecialiseerd in het Inkoopvakgebied. InkoopJobs is opgericht door meerdere aanbieders van personeelsdiensten (en opleidingen) in inkoop, waaronder DPA (Peoplegroup) Professionals, InQuest en Inkoop Academie. Stuk voor stuk verankerde en ervaren organisaties in het vakgebied van inkoop.

InkoopJobs exploiteert inkoopjobs.nl; “De carrière- en nieuwssite voor inkopers in de Benelux”. Als eigenaar van deze website (en de InkoopJobs app) trachtten wij een volledige invulling te geven aan de carrière van de inkoper in met name Nederland, maar in het totaal in de Benelux. Momenteel bestaat de operatie van InkoopJobs uit 1 centrale medewerker die zich bezighoudt met alle operationele activiteiten, waaronder o.a. websitebeheer, sales & serviceactiviteiten, MarCom activiteiten, content exposure, Social Media beheer en community building.

Ben jij op zoek naar een solide stageplek (in Den Haag) waar we op een gezellige manier met elkaar omgaan en waarin jij in een korte tijd veel kunt bijdragen en leren? En waardeer jij hierbij veel ruimte voor eigen initiatieven? Dat is mooi! Wij worden namelijk erg blij van enthousiaste medewerkers die zelfstandig kunnen werken en nieuwe ideeën aandragen.

Nieuwsgierig? Bezoek dan de vacature op onze website via https://inkoopjobs.nl/vacatures/uitdagende-meewerkstage-commercieel-stagemedewerker-gezocht en reageer!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren