Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Uitdagende meewerkstage Desk Accountmanager bij de RegioBank!

Functie Meewerkstage Desk Accountmanager
Opleidingsniveau HBO
Locatie Utrecht
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

De maatregelen rondom COVID-19 hebben helaas ook impact op onze sollicitatieprocedure. Meer informatie vind je hier of neem bij vragen contact op met de recruiter.

Zo ziet jouw baan eruit

Wil jij bijdragen aan de samenwerking met onze zelfstandige adviseurs van RegioBank? Stel jij klantbelang voorop? Kom dan bij ons stage lopen!

Als stagiair Desk Accountmanager draag je bij aan de vaste en duurzame samenwerking met onze zelfstandige adviseurs. Je levert een aantoonbare bijdrage aan de gedeelde waarde van RegioBank en de Volksbank. Je helpt mee aan het advies voor onze adviseurs en de kwaliteit van onze marketingcampagnes. Hiervoor zorg je voor de beschikbaarheid van de juiste middelen. Binnen ons team zet ook jíj klantbelang centraal en je ondersteunt de manager actief: zo draag je bij aan klantcontact en geef je signalen door naar andere teamleden.

Je wordt o.a. verantwoordelijk voor:

  • De inhoud en het uitzetten van ons marketingplan;
  • Ondersteunen van projecten binnen ons klantteam;
  • Projecten en eigen werkzaamheden organiseren;
  • Bijdragen aan verbetervoorstellen.

Dit krijg je van ons

Uitdagende stageopdracht

Veel ruimte om de stageopdracht naar eigen inzicht in te vullen, zodat je na je opleiding gemakkelijker een baan kunt vinden die goed bij je past. Dit betekent veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Opbouw netwerk

De Volksbank is groot genoeg om jouw persoonlijke doelen waar te maken en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Tijdens jouw stage heb je de mogelijkheid om een kennis te maken met diverse afdelingen. Je kunt aansluiten bij ons jongeren netwerk JongVolk.

Goede doorgroeimogelijkheden

Ben jij enthousiast, heb je een frisse blik en wil je graag collega worden? Wij gaan graag in gesprek met je over een volgende stap!

Flexibele werkomgeving

We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt - in overleg - zelf wanneer je werkt. 4x9 of om de files heen reizen is geen probleem.

Jouw kwaliteiten

Als een echte teamplayer bezit je een flinke dosis overtuigingskracht en ben je erg klantgericht ingesteld. Ervaring met klantcontact is dan ook een pré. Je durft zelfstandig taken op te pakken en neemt graag eigen initiatief. Je werkt graag naar resultaten toe en pakt dit overtuigend aan.

Het gaat om een meewerkstage en startdatum is in overleg.

Verder heb je

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Enthousiast en leergierig.

Solliciteren?

Klik op de ''Solliciteer'' button en reageer op deze vacature. Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Floortje Otten, E: floortje.otten@devolksbank.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Dustin Steenvoorden, E: dustin.steenvoorden@regiobank.nl.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren