Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Uitdagende meewerkstage finance & control bij een van de grootste zorgaanbieders van Limburg:

Functie Controller
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Venlo
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Salaris opmerking 1. Start en duur van stage is flexibel en bespreekbaar. 2. Stagevergoeding is o.b.v. cao VVT 2020, zal iets hoger zijn in 2021. 2. Bij blijkende geschiktheid o.b.v. de stageperiode, is er mogelijk een kans om aan de slag te blijven als werkstudent.

Taakomschrijving

De Zorggroep biedt verpleging en verzorging aan iedereen in Noord- en Midden-Limburg, van jong tot oud. De omzet bedraagt €280 mln. en er zijn 5.500 medewerkers in dienst. De Zorggroep heeft woon- en zorgcentra en bieden ook zorg bij cliënten thuis. Bij de Zorggroep staat de cliënt centraal. De organisatie is in beweging op veel thema’s, waaronder een aantal zaken waar de afdeling Financieel Support een belangrijke rol in heeft. Onder leiding van de businesscontroller van de sectoren EBC/GRZ zijn wij op zoek naar invulling van een fulltime meewerkstage, waarin je gaat ondersteunen op een aantal grote thema’s: • Ontwikkeling nieuwe sectoren EBC/GRZ; • Doorontwikkeling Rolling Forecasting proces; • Implementatie power BI.

Afhankelijk van je vaardigheden en ontwikkeling, kan je mogelijk zelfstandig een aantal zaken op gaan pakken. Te denken valt hierbij aan: • Uitwerken en analyseren plannen van de sectoren; • Komen met verbetervoorstellen m.b.t. forecasting proces en rapportages; • Bouwen en door ontwikkelen van dashboards • Deelname aan het MT van de sector!!

Spreken deze thema’s je aan en ben je analytisch, leergierig, gedreven, maar ook in staat om zelfstandig te werken, stuur dan je motivatiebrief en CV naar email. Dan nodigen we je graag uit voor een (teams)gesprek.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren