Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Uitdagende meewerkstagiair Travel & Hospitality/Marketing & Communicatie

Functie Front Office/Marketing
Education level MBO
Location Ermelo
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 5 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding € 220
Salaris opmerking Stagevergoeding bedraagt € 220,00 per maand.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een afwisselend prettig bedrijf waar je tijdens deze stage voornamelijk front office en marketing & promotie werkzaamheden zult verrichten. Daarnaast houd je je bezig met het mede organiseren van diverse evenementen, waaronder de Zomeravondbraderie, één van de grootste braderieën van de Veluwe en het Ermelo's Kinderfestival.

Aan de balie krijg je de meest uiteenlopende vragen en inspireer je de klanten over de toeristische mogelijkheden in Ermelo en de regio.

Daarnaast houd je je bezig met het mede organiseren van diverse evenementen, waaronder de Zomeravondbraderie, één van de grootste braderieën van de Veluwe en het Ermelo's Kinderfestival.

Daarnaast bestaan de werkzaamheden ook veelal uit Marketing & Communicatie werkzaamheden, deze zullen zowel on- als offline worden uitgevoerd via website, social media, brochures, persberichten, kalenders etc. Samen kijk je hoe je SEO kunt inzetten om onze website nog beter vindbaar te maken. Daarnaast kijk je samen met ons hoe de social media kanalen het beste in te zetten zijn. Wij verwachten dat je enthousiast, leergierig, gemotiveerd en stressbestendig bent.

Je komt in een gezellig team met diverse mogelijkheden voor opdrachten om je stage te verdiepen en veel ervaring op te doen. Daarnaast bespreken wij graag samen waar je kwaliteiten en sterke kanten liggen en waar we nadruk op kunnen leggen. In overleg is veel mogelijk!

Zie jij jezelf aan de balie staan en het centrale aanspreekpunt voor de toerist te zijn? Ben je enthousiast om de toeristen te vertellen over het vele moois wat er in Ermelo te zien,te beleven en te doen is en ze een warme welkom te geven? Draag jij graag verantwoordelijkheid?

Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of om te solliciteren!

Werkzaamheden

  • Frontoffice werkzaamheden
  • Promotiewerkzaamheden
  • Evenementenorganisatie
  • Social Media

Gewenste profiel

  • Enthousiast
  • Spontaan
  • Stressbestendig

Wat bieden wij

  • Gezellige werksfeer
  • Veel verantwoordelijkheden
  • Targetuitjes

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is een zeer veelzijdig bedrijf waar je met alle vormen van marketing, promotie, communicatie, front office en evenementen te maken krijgt.
We zijn er om Ermelo te promoten als plaats ...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »