Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Uitdagende (Online) Marketing & Communicatie stage bij Connqtech.

Functie (ONLINE) MARKETING & COMMUNICATIE
Opleidingsniveau HBO
Locatie Bunschoten-Spakenburg
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Kom jij ons team versterken?

Ben jij enthousiast, volg je een opleiding in de richting Marketing, Communicatie of Commerciële economie en wil je deel uitmaken van een team dat samen de mooiste en innovatiefste oplossingen creëert voor de fiets- en zorgbranche? Neem dan direct contact met ons op!

Over het werk

Tijdens je stage houd jij je bezig met o.a. SEO (search engine optimalization) en het schrijven van blogs en artikelen waarmee je onze doelgroep in o.a. transport, bouw en verhuur weet te benaderen en te prikkelen. Daarnaast houd je onze socials bij en denk je actief mee over hoe jij onze (online) marketing kanalen, zoals website, zou inzetten, inrichten en optimaliseren om maximale conversie te bereiken. Ook ondersteun je sales bij het ontwikkelen en uitzetten van diverse leadgeneratie campagnes.

Over Jou

 • Je beschikt over een HBO denkniveau.
 • Je volgt een studie in de richting Marketing, Communicatie of Commerciële economie.
 • Je werkt nauwkeurig en zelfstandig.
 • Je bent communicatief vaardig met gevoel voor de Nederlandse taal.
 • Je toont initiatief en bent een doorzetter.
 • Je bent creatief en salesgericht.

Wat wij bieden

 • Uitdagende en interessante projecten om aan te werken.
 • Een plek om je kennis & ervaring enorm te laten toenemen en jezelf verder te ontwikkelen.
 • Een leuk jong en dynamisch team van collega’s om mee samen te werken.
 • Informele sfeer.
 • Een marktconforme stagevergoeding.

Uiteraard ontbreekt goede koffie, een dagelijkse gefaciliteerde lunch en een gevulde koelkast niet!

Over ons

dit bedrijf, opgericht in 2015, is een platte en enthousiaste scale-up die onderdeel is van Allegion en nauw samenwerkt met de zustermaatschappij AXA. Met 18 gemotiveerde medewerkers gevestigd in Bunschoten-Spakenburg & Vlissingen ontwikkelen wij oplossingen op het gebied van IoT (Internet of Things). Zo ontwikkelen wij slimme oplossingen die onze klanten en eindgebruikers ondersteunen om hun bedrijfsvoering efficiënter en effectiever te maken. dit bedrijf ontwikkelt haar oplossingen voor drie specifieke doelgroepen; Bike, Care en Automotive voor zowel nationale als internationale MKB en Corporate klanten.

Zo verbinden wij met onze Smart Bike oplossingen, fietsfabrikanten en fietsdealers met hun gebruikers en geven wij gebruikers inzichten over hun fietsgedrag en beveiligen we hun fiets tegen diefstal. Met de Connected Care oplossingen helpen wij zorgfabrikanten, zorgdealers en zorginstellingen om inzicht te krijgen in hun diverse mobiliteitsoplossingen. Inzichten die helpen de veiligheid van de gebruiker beter te waarborgen en de zorgkosten te verlagen. Verder bieden wij slimme Automotive oplossingen voor het beheer en beveiligen van voertuigen, diverse wagenparken en werkmaterieel.

Kijk voor meer informatie over onze Smart Bike oplossingen op www.axa-in.com

Over Allegion

Bij Allegion helpen wij de mensen die u kent en waar u van houdt aan veiligheid ongeacht waar ze wonen, werken of zijn. Met meer dan 30 merken, meer dan 11.000 werknemers wereldwijd en producten die in 130 landen worden verkocht, zijn wij gespecialiseerd in beveiliging vanaf de deuropening en verder.

Kijk voor meer informatie op www.allegion.com

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren