Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Vacature hbo afstudeerstage Commerciële Economie / (Online) Marketing

Functie Online Marketeer
Education level HBO
Location Rotterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 6 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking Vast bedrag
Huidig opleidingsjaar 4

Taakomschrijving

We hebben op onze marketingafdeling tijd en ruimte voor een nieuwe stagiair(e) online marketing. Ben je op zoek naar een leerzame en gezellige afstudeerplek, lees dan vooral even verder. Wie weet zijn we een match!

Je afstudeerstage is natuurlijk een hartstikke belangrijk onderdeel van je studie, zo niet het belangrijkste. Maar het duurt relatief lang en is soms best lastig, ook om gemotiveerd te blijven. Doordat we veel ervaring hebben in het begeleiden van stagiairs – een aantal is hierbij doorgegroeid naar collega – weten we de balans te houden tussen het begeleiden van je afstudeeropdracht en meedraaien met het team. Tussen deadlines en controlemomenten en gezellig meedoen met collega’s en het ‘echte werk’. Stagelopen bij dit bedrijf voelt als werk in plaats van huiswerk (en dat is leuk, echt waar) maar we willen wél dat je met een dikke voldoende van school gaat.

Wat kun je verwachten?

We zijn op zoek naar een hbo student Commerciële Economie, (Online) Marketing of direct aanverwante studie voor een nader te bepalen afstudeeropdracht (tegen vergoeding). Wij denken zelf in de richting van SEO, affiliate marketing of het verder optimaliseren van onze e-mail marketingcampagnes voor de perfecte customer journey. Dit zijn namelijk ook de taken waar je in de praktijk aan gaat meewerken, maar we staan ook open voor een andere online marketing gerelateerde invulling. Je komt terecht in een jong, hecht marketingteam (gemiddelde leeftijd 28, vijf mannen/één dame). We gaan – waarschijnlijk mede door leeftijd – informeel en vriendschappelijk met elkaar om. Maar verwar dit niet met minder professionaliteit! Elk teamlid heeft z’n eigen verantwoordelijkheden en wordt hier ook op aangesproken, zowel positief als negatief. Je zal in de praktijk nauw samenwerken met onze online marketeer en begeleiding en opdrachten krijgen van hem, de productmanager en commercieel manager. En bij goed presteren is er de mogelijkheid om bij ons te blijven als vaste collega!

Wat verwachten wij?

  • Je vindt online marketing écht boeiend en tof. Je interesse reikt verder dan je studieboeken: ook privé houd je je bezig met internettechnologie ‘van Google tot gadgets’.
  • Kennis van Google Analytics en Adobe Photoshop is een pre.
  • Je hoeft niet het braafste jongetje of meisje van de klas te zijn met alleen maar tienen op je rapport, maar we zoeken wél een gedreven student. Iemand die een goed cijfer wil halen en van de praktijkervaring wil leren. Work hard, play hard zeg maar ;-)
  • We verwachten van jou een eerste opzet van je afstudeeropdracht. Wij denken zelf dus in de richting van SEO, affiliate marketing of het verder optimaliseren van onze e-mail marketingcampagnes voor de perfecte customer journey, maar laten ons ook graag positief verrassen.
  • We verwachten openheid over tussentijdse deadlines en informatie vanuit je studie, zodat we je goed kunnen begeleiden. We gaan je niet op de nek zitten, maar laten het (ook voor je eigen bestwil) niet op het laatste moment aankomen.
  • We zijn bovenal op zoek naar een spontane, gemotiveerde student. Dat past het beste in ons team en zal daardoor voor beide partijen het meeste opleveren. Jongen of meid maakt niet uit, als je maar tegen een stootje kunt (wat betreft kritiek) en gevoel voor humor hebt. Dan zijn wij met het hele team bereid om je te helpen aan een mooi afstudeercijfer én een leuke tijd!

Ben je enthousiast geworden?

Stuur ons dan een e-mail met jouw verhaal. Geen standaard riedeltje – maak je niet druk om ‘sollicitatieregels’ – maar gewoon hoe je bent en wat we van jou kunnen verwachten. Wie weet zitten we dan binnenkort samen aan de koffie om de details van jouw stageopdracht te bespreken!

Je kunt je e-mail richten aan Thijs Hebels via thijs.hebels@grafenia.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen via ons algemene telefoonnummer 010 254 01 01.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is een drukwerkgigant met verschillende online en offline kanalen wereldwijd. De Nederlandse labels zijn gespecialiseerd in het online aanbieden van gestandaardiseerd drukwerk. Vanuit R...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »