Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Uitdagende opdracht bij Actiz

Functie Stagiair
Education level HBO
Location Utrecht
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 5 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding € 300

Taakomschrijving

Interessante stage-opdracht per september of november in een omgeving van professionals voor studenten HBO management in de Zorg of vergelijkbaar.

dit bedrijf heeft in het Jaarplan voor 2014 vier onderwerpen opgenomen die speerpunt van haar beleid zijn. Rondom deze onderwerpen zijn en worden programma’s uitgewerkt. Eigen regie van cliënten is één van de vier onderwerpen.

Eigen regie staat voor zélf sturing geven aan en verantwoordelijkheid nemen over je eigen leven. Die zelfsturing geldt altijd en overal en in elke levensfase. Het maakt niet uit waar je woont en of je gezond bent of niet. Dat is de reden dat eigen regie voor ieder individu anders is.

Eind 2007 heeft dit bedrijf gekozen voor een nieuwe positie op de markt. Niet meer de overheid, maar de klant is de ‘baas’ van de zorgaanbieders. Dit uitgangspunt heeft in de daaropvolgende jaren nadere vorm gekregen in het programma Eigen Regie. Dit programma bestaat in 2014 uit het concretiseren van de dit bedrijf-visie op Eigen Regie via 12 experimenten. Hiervoor is een tijdelijke commissie Eigen Regie geïnstalleerd die o.a. als taak heeft het creëren van in- en extern draagvlak voor de uitwerking van de visie.

Binnen dit bedrijf werken wij met zo’n 90 collega’s gedreven samen aan goede zorg die toekomstbestendig is. Dit doen we als ‘belangenbehartiger’ van onze leden, ondernemers in de zorg. In die context ga je onderzoek doen naar bestaande methoden en instrumenten die kunnen worden ingezet om eigen regie van cliënten te bevorderen. Dit, ter ondersteuning van de zorgaanbieders die de experimenten vorm geven, maar ook ten behoeve van een bredere doelgroep, nl aanbieders die zich bezig willen (gaan) houden met het versterken van de positie van cliënten.

BELANGSTELLING? Voor nadere informatie kan je contact opnemen met de stagebegeleider van de stage, Henny Mulder, telefoonnummer 030 2739496. Graag ontvangen we je motivatiebrief en CV z.s.m., deze kun je richten aan solliciteren@actiz.nl, t.a.v. Helène Oosenbrug, personeelsmanager.

Werkzaamheden

  • Opsporen en inventariseren van de bestaande methoden en instrumenten die de eigen regie bevorderen en digitaal ter beschikking zijn gesteld op internet.
  • Het rubriceren van deze methoden en instrumenten, bijvoorbeeld op basis van geschiktheid per doelgroep.
  • Het beschrijven van de context waarin deze methoden en instrumenten worden ingezet.
  • Het ontwikkelen van een zoekinstrument waarmee aanbieders de voor hun situatie geschikte informatie kunnen vinden

Gewenste profiel

  • Voor dit onderzoek zoeken wij een talentvolle student gedurende een periode van 4 à 5 maanden die de studie Management in de Zorg of een vergelijkbare studie gericht op de gezondheidszorg volgt
  • Wat we verder van jou vragen zijn goede onderzoeksvaardigheden, aantoonbare affiniteit met ouderenzorg en als persoon ben je een enthousiast en initiatiefrijk.

Wat bieden wij

  • Onze opdracht biedt jou de mogelijkheid om mee te draaien in een professionele werkomgeving http://www.actiz.nl/vacatures met deadlines
  • Tijdens je werk word je intensief begeleid zodat je het beste van jezelf kan laten zien

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is een branchevereniging die de belangen van meer dan 400 zorgorganisaties behartigt richting onder andere de media en de politiek. Binnen dit bedrijf werken zo’n 90 collega’s aan goede...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »