Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Uitdagende opdracht met veel ruimte voor eigen inbreng

Functie Stagiair Optimalisatie Proces Inkoop
Education level MBO, HBO
Location Groot-Ammers
Dagen per week 2, 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 5 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Dit bedrijf

Dit bedrijf is een professioneel zakenpartner in de infrasector voor de Nederlandse markt. Wij zorgen voor de aanleg of aanpassing van ondergrondse- en bovengrondse infrastructuur en geven advies. Hierin richten wij ons op de leidingbouw in Nederland. Wij verzorgen met name de installatie van transport- en distributieleidingen voor gas, water, warmte en elektrotechniek.

Met onze ervaren medewerkers bieden wij uitsluitend een hoge kwaliteit dienstverlening aan en staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel. MVOI is zich bewust van haar invloed van haar werkzaamheden op de omgeving. Daarom voeren wij deze uit met zeer grote zorg en respect voor mens en milieu.

Wij zijn gericht op duurzame relaties met onze klanten en onze medewerkers. Door een klantvriendelijke en transparante cultuur zorgen wij voor een prettige samenwerking, zowel extern als intern. Ons streven is dat medewerkers zich positief identificeren met het bedrijf. Daarbij bieden wij hen de mogelijkheid om hun eigen individuele doelstellingen te realiseren en ze te stimuleren tot creativiteit en innovatie.

Opdracht

dit bedrijf is de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid. De groei in omzet heeft er o.a. toe geleid dat de inkoop is toegenomen. Er zijn de nodige stappen gezet, maar het proces en de borging van verschillende processtappen hebben niet de nodige aandacht kunnen krijgen. Jouw onderzoek zal dan ook als doel hebben om het inkoopproces te optimaliseren. Het onderzoek dient het volgende te omvatten:

  • Verdieping en borging van de stappen in het proces;
  • Structuur aanbrengen in de verschillende stappen;
  • De wisselwerking tussen verschillende afdelingen in kaart brengen en optimaliseren;
  • Implementatie van de inkoopstrategie.

Spreekt deze vacature je aan en wil je bij ons deze nieuwe uitdaging aangaan? Stuur dan een motivatiebrief en je CV naar werken@mvoi.nl. Voor vragen over de vacature kun je terecht bij onze HR Adviseur Mandy Evers; m.evers@mvoi.nl, (+31) 6 82 016 068.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »