Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Uitdagende sales stage bij ICT Scale Up

Functie Marketing / Sales stage
Education level HBO, WO
Location Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding € 400
Salaris opmerking Op basis van 5 dagen in de week

Taakomschrijving

Zit jij in je tweede of derde jaar van een sales en/of marketing gerelateerde opleiding en ben je klaar om jouw kennis en werkvaardigheden een boost te geven? Lees dan verder!

Over ons

dit bedrijf is een sterk groeiende organisatie die voor zijn klanten het onderste uit de kan probeert te halen op het gebied van automatisering. Wij specialiseren ons op workload- en business process automation en Privacy gerelateerde vraagstukken (AVG/GDPR). dit bedrijf helpt sinds 2004 onder meer SNS Bank, Samsung, KPN, Aegon, DHL en nog vele anderen met zaken zoals: Robotic Process Automation (RPA), File transfer automation, FTP automation, Managed file transfer, Workload processing, en het management van complexe bedrijfsprocessen. Wij bieden niet alleen de tools aan om dit mogelijk te maken, maar ook support, cursussen, consultancy, detachering en full managed service. Samen met onze partners vormen wij een hecht team van jonge professionals die oplossingen op het gebied van ICT, marketing, bedrijfsoptimalisatie en AVG implementatie mogelijk maken.

Wat bieden wij?

Deze stageplek is de ultieme stageplek voor een sales en marketing talent. Wij bieden een dynamische en zeer uitdagende werkomgeving waar je jouw inhoudelijke kennis kan gebruiken op het gebied van sales en marketing. Deze stage levert een belangrijke bijdrage aan jouw verdere ontwikkeling en ervaring en biedt ruimte om zelfstandig te werk te gaan binnen een snel groeiende organisatie. Je komt te werken in een informele werksfeer, waar open communicatie en korte lijnen zeer belangrijk zijn.

Een stagevergoeding van € 400,- per maand bij 5 dagen in de week maakt onderdeel uit van ons aanbod.

Werkzaamheden

 • Marketingplan opstellen en uitvoeren
 • Mailcampagne opzetten (mailchimp)
 • Salesplan opstellen
 • Sales generen

Gewenste profiel

 • Je bent beschikbaar voor minimaal 4 maanden, 4 of 5 dagen in de week;
 • Je bent proactief en zelfstandig;
 • Je bent accuraat, denkt procesmatig en oplossingsgericht;
 • Je hebt een commerciële instelling waarbij de klant centraal staat.
 • Je bent flexibel, geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Ervaring met mailchimp is een pré

Wat bieden wij

 • Stagevergoeding
 • Bonus bij behaalde targets

Heb jij interesse in bovenstaande stageplek, solliciteer dan nu! Mocht je vragen hebben over de stage, dan kun je contact met ons opnemen via +31 6 46097638.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is een sterk groeiende organisatie die voor zijn klanten het onderste uit de kan probeert te halen op het gebied van automatisering. Wij specialiseren ons op workload- en business proce...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »