Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Uitdagende sales stage in Amsterdam

Functie Account Manager
Education level MBO, HBO, WO
Location Amsterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 7 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking In overleg

Taakomschrijving

Loopper is een e-commerce platform die zich specialiseert in het online verkopen van custom made producten/ relatiegeschenken. Het verhaal van Loopper begon in 2002 onder de naam Incentive Europe (IEPC), met de productie van USB-sticks en later custom made premiums. Inmiddels worden onze USB-sticks (en powerbanks) als relatiegeschenk in 8 verschillende Europese landen (NL, BE, UK, FR, SP, IT, DE, AUS) verkocht. Alle landen worden aangestuurd door native speakers vanuit ons kantoor in Amsterdam.

Momenteel werken wij met 30 specialisten en wij verwachten snel te groeien naar 35 specialisten. Loopper is een internationaal bedrijf, wij werken met 9 verschillende nationaliteiten op ons kantoor in Amsterdam.

Voor de landen waar wij onze diensten aanbieden werken wij native speaking accountmanagers. Deze worden ondersteund door een aantal designers, marketeers, twee Chinese inkoopmanager en een sales director. Ons doel is om de komende jaren de omzet bij Loopper te verdriedubbelen.

Functieomschrijving

Als accountmanager van ons Nederlandse team met specialisten zijn wij opzoek naar een sales gedreven trainee. Je zal de benodigde sales-vaardigheden leren van onze ervaren internationale accountmanagers. Het doel is dat je vol zelfvertrouwen en enthousiasme onze (potentiele) klanten te woord staat. Zo ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen verkoop en de gestelde targets.

Ons aanbod:

Ons kantoor is een zeer fijne werkplek. Een goede mix van informaliteit en sales gedrevenheid. Het team is samengesteld uit een internationale groep mensen die allemaal genieten van het Amsterdamse leven.

Omschrijving taken/ verantwoordelijkheid

  • Business gericht – prijzen onderhandelen, marges bepalen en producten afstemmen op klanten;
  • Project- en relatiemanagement, relaties warmhouden en nieuwe klanten aan je binden;
  • Target gericht- Bewust zijn van de targets en die halen;
  • Team player- samen met je collega’s de verantwoordelijkheid dragen. Samen successen boeken.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Loopper is een e-commerce platform die zich specialiseert in het online verkopen van custom made producten/ relatiegeschenken. Het verhaal van Loopper begon in 2002 onder de naam Incentive Europe (...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »