Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Uitdagende stage bij The Fabulous Shaker Boys als Assistent Event Manager!

Functie Assistent Eventmanager
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 300
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

De werkzaamheden bij ons op kantoor zijn erg verschillend. Zo heb je vooral veel contact met cocktailshakers, brandmanagers, evenement organisatoren. Sociale vaardigheden zijn dus vereist! Werktijden zijn van 9:00 - 18:00 met 1 uur lunch.

Samen met onze event manager zul je vooral werken aan de voorbereiding, uitvoering en afhandeling van de aanvragen voor onze cocktaildiensten op evenementen.

Wij werken heel erg vanuit het idee dat we samen met jou kijken waar je goed in bent en wat je leuk vindt en dat je daar dan vervolgens ook (deels) verantwoordelijkheid voor krijgt. Indien dit inhoudt dat je ook in staat bent een project op te pakken en te leiden, dan bestaat die mogelijkheid er.

Er bestaan verschillende opties voor een verdiepingsopdracht. Dit kunnen we altijd in overleg doen. Omdat we een jong bedrijf zijn, zijn er nog vele dingen te onderzoeken. Opties kunnen zijn concurrentieonderzoek, marketingplan/onderzoek, of juist het samenstellen van nieuwe producten (bijv een reis tbv een brochure of een evenement).

Over het algemeen is er een zeer ontspannen collegiale werksfeer, maar in drukke tijden moeten de handen uiteraard uit de mouwen!

Werkzaamheden

  • Zie omschrijving

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf


dit bedrijf is de partij voor cocktailcatering en is in 2002 als eerste in Nederland gestart met het professioneel shaken van cocktails.

dit bedrijf heeft veel ervaring in cocktailcatering en ...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »