Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 17 - 39 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Kaders kunnen soms een limiterend effect hebben. Voel je dus vrij om jouw idee voor een stage bij ons te pitchen, ongeacht of dit op de vacature aansluit of niet. Als je een goed idee hebt, moet je hem delen ;).

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Debatrix

Debatrix

Debatrix® is dé Europese autoriteit op het gebied van overtuigingskracht, beïnvloeding en TED-waardig presenteren. Onze experts worden gevraagd voor uitdagende, prestigieuze en spraakmakende opdrachten over de hele wereld.

Wat ons drijft
Te vaak worden de beste ideeën vergeten of genegeerd.

We hebben Debatrix opgericht omdat we geloven dat goede ideeën de wereld kunnen veranderen. Omdat we weten dat overtuigingskracht cruciaal is bij het overbrengen van die ideeën. En omdat we zien hoeveel impact een overtuigend gepresenteerd idee kan hebben.

“You can have brilliant ideas, but if you can’t get them across, your ideas won’t get you anywhere.”
(Lee Iacocca)

Debatrix is ontstaan vanuit een passie voor debat. We hebben geleerd dat debatteren een ideale werkvorm is om overtuigingskracht te ontwikkelen. Omdat het debat een snelkookpan is voor het verbeteren van de belangrijkste overtuigvaardigheden: luisteren, jezelf inleven in je doelgroep, argumenteren, presenteren en reageren.

Daarnaast geloven we dat het debat een perfect middel is om ideeën uit te wisselen, argumenten te toetsen en wederzijds begrip te creëren. Binnen organisaties en samenlevingen. Omdat júist een strijd van tegengestelde ideeën ingewikkelde thema’s inzichtelijk maakt en je helpt bij het scherpen van je gedachten.

We hebben gezien hoeveel energie een overtuigend gebracht idee kan losmaken — zowel bij de boodschapper als bij de doelgroep. Het is iets waar ook wij veel energie van krijgen, zéker als we boodschappers kunnen helpen om met hun ideeën anderen te inspireren.

Daarom willen we alles weten over overtuigingskracht. We zijn continu op zoek naar manieren om onszelf en anderen te ontwikkelen. En we willen zoveel mogelijk mensen helpen bij het overtuigend delen van hun ideeën.

Dát is waarom we samen voor Debatrix werken.