Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Uitdagende stage voor MBO of HBO marketing met veel vrijheid in eigen ontwikkeling.

Functie Accountmanager - Bladmanager
Opleidingsniveau MBO, HBO
Locatie Weert
Dagen per week 4
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking We zijn een eenmansbedrijf met wellicht in de toekomst vacatures. Je moet het zelf leuk vinden om te doen. We kunnen op dit moment geen vaste maandsalarissen geven. Maar wel startte met een provisie van 10 % op iedere verkochte pagina in het magazine. Deze Provisie kan na 1 maand aangepast worden naar max. 20% indien je zeer gemotiveerd en succesvol blijkt te zijn.

Taakomschrijving

We zoeken iemand die enthousiast word om bestaande en nieuwe klanten te benaderen voor Acquisitie. Maar ook out of the box durft te denken naar meerdere mogelijkheden bv reclame uitzetten op onze bestaande Facebook. Met affiniteit en interesse in de richting van spiritualiteit, alternatieve zorg en paramedische zorg. Met de mogelijkheid Gratis mee te gaan naar grote beurzen in Rijswijk en in Utrecht. Leuke eigen inbreng en ideeën word gewaardeerd.

Werkzaamheden

  • Bestaande en nieuwe klanten te behouden en te werven voor Acquisitie. Meedenken over inhoud van het magazine. Facebook en andere tools inzetten voor marketing van het product (het magazine).

Gewenste profiel

  • We zoeken een stagiaire die enthousiast word van verkoop zowel advertentie ruimte als het magazine zelf. affiniteit in de richting van spiritualiteit, alternatieve zorg en paramedische zorg is een pré
  • In de e-mail naar klanten is correct Nederlands wel een pré.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren