Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Uitdagende stages / afstudeeropdrachten voor webontwikkelaar (CMD of informatica)

Functie Webontwikkelaar bij innovatief bedrijf
Education level HBO
Location Overloon
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding € 300
Salaris opmerking Bij goed functioneren ontvang je een bonus.
Huidig opleidingsjaar 2 , 3 of 4

Taakomschrijving

Dit bedrijf is op zoek naar een student informatica, die graag stage wil lopen bij een klein en gezellig bedrijf in Overloon (nabij Boxmeer en Venray). Als stagiair werk je mee bij het verbeteren van Nederlands grootste vacaturesite voor uitzendwerk. dit bedrijf bereikt een groot publiek, waardoor je werk door veel mensen gebruikt zal worden. Het is zowel mogelijk om een meeloopstage als een afstudeerstage te volgen. Bij goed functioneren is er uitzicht op een bijbaan. Wij vinden het belangrijk om een goede stageopdracht te verzorgen die aansluit bij jouw interesses en kwaliteiten. Je ontvangt een goede stagevergoeding, en bij goed functioneren krijg je een leuke bonus. Je werkt met een jong en gezellig team, dat het leuk vind om in de pauze een balletje te trappen, een wandeling te maken of te pingpongen. Op dit moment zijn er meerdere opdrachten beschikbaar. Eventuele andere stageopdrachten zijn bespreekbaar.

CMD of CMD-I: Samenvoegen van twee omgevingen. We willen graag onze aparte omgeving voor uitzendbureaus gaan integreren in dit bedrijf zelf, zodat er nog maar één omgeving overblijft. Je zult gaan nadenken over hoe deze omgevingen visueel worden samengevoegd, en je zult dit vervolgens ook implementeren.

CMD of CMD-I: User Generated Content. Op dit bedrijf komen iedere maand een heleboel bezoekers, en al deze bezoekers hebben interessante informatie, welke jij gaat achterhalen. Jij denkt na over wat interessant en bruikbaar is, en daarna ga je manieren implementeren om deze informatie te verzamelen, te verwerken en te gebruiken.

Informatica: Verbeteren zoeksysteem. Je gaat de huidige zoeksystemen voor het zoeken naar vacatures en het zoeken naar werkzoekenden analyseren en verbeteren. Daarnaast werk je aan het verbeteren van het automatische matchingsysteem, waarbij vacatures en werkzoekenden aan elkaar worden gekoppeld.

Je wordt begeleid door ervaren softwareontwikkelaars. Ze hebben ervaring met het begeleiden van stagiairs en hebben zelf een CMD of informatica opleiding afgerond op HBO niveau. Wij gebruiken bekende technieken als PHP, MySQL, HTML5, Smarty, SASS (CSS) en JavaScript (jQuery). Als je al vaker met deze technieken hebt gewerkt, dan is dat een groot pluspunt.

dit bedrijf is Nederlands grootste vacaturebank voor uitzendwerk. Onze klanten zijn voornamelijk uitzendbureaus die geïnteresseerd zijn in het plaatsen van vacatures of het adverteren op onze website. Het bedrijf is dynamisch, heeft een open en informele cultuur, een goede sfeer en platte structuur. dit bedrijf heeft groeiambities. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto zijn we goed bereikbaar vanuit Nijmegen, Venray en Boxmeer. We zitten dichtbij station Vierlingsbeek.

Werkzaamheden

 • software ontwikkeling
 • (onderzoeks) opdracht is mogelijk
 • wireframing
 • Opstellen functioneel plan

Gewenste profiel

 • HBO informatica
 • HBO CMD
 • HBO CMD-I

Wat bieden wij

 • Veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling
 • Klein, informeel team
 • Dynamische cultuur met jonge mensen
 • Goede voorwaarden

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is de grootste vacaturebank voor uitzendwerk in Nederland. Je komt te werken bij een klein en informeel bedrijf in Overloon (bij Boxmeer en Venray) met jonge en gezellige collega’s. Zow...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »