Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Unieke stage met toekomstperspectief voor analytische en leuke HBO'er, locatie onafhankelijk

Functie Business innovator Inkoop
Opleidingsniveau HBO
Locatie Rossum (GE)
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Salaris opmerking per maand, met uitzicht op toekomstige bijbaan nadien

Taakomschrijving

WTP Buynamics: een kickstart voor je carrière

“Na het tekenen van mijn contract hebben, zijn we samen naar een concert gegaan. Terwijl we een nieuwe salespartner voor de Duitse markt ontmoetten waren we de souvenirs van onze Vietnamese collega’s aan het proeven en de trainingen worden gegeven met een cartoonist. Ik word constant betrokken bij nieuwe toekomstgerichte projecten waaraan ik mijn bijdrage mag leveren. WTP heeft meer ambitie dan 10 bedrijven bij elkaar en altijd met een brede lach. Volgens mij zit ik goed!” – Yorick van der Steen

Een stage bij WTP is een reis waarbij we de volgende bestemming steeds samen met jou bepalen: • We denken samen na over de opdracht zodat deze voldoende bij jou past, uitdagend is en waarde toevoegt voor de organisatie. • We bouwen een team van experts rondom jouw opdracht en leveren budget om goede ideeën uit te werken. • Je wordt intensief begeleidt door één van de oprichters. Geen zorgen, begeleiding van studenten is niet iets wat we erbij doen. Het is een fundamenteel onderdeel van onze bedrijfsstrategie. • Ook na jouw stage zoeken we naar kansen binnen en buiten WTP!

Denk aan opdrachten als het inzichtelijk maken van de costumer journey, analyse van een buitenlandse markt, de impact van A.I., de organisatie van grondstofprijzen, studentenportal voor prijssimulaties, gamification en productontwikkeling.

Volg je een opleiding die raakvlakken heeft met de volgende richtingen: Bedrijfskunde, Marketing, Communicatie, IT? Lees dan snel verder!

Je komt terecht in: Een gemengd team van zeer ervaren professionals en beginnende professionals met een flexibel kantoor in Den Bosch. Als deel van het team woon je de belangrijkste vergaderingen bij, ben je bij ons jaarlijkse uitje en probeer af en toe te lachen om de grappen van onze directeur (en jouw begeleider).

WTP Buynamics heeft software ontwikkeld die de werkwijze van inkopers fundamenteel aan het veranderen is. Ons klantenbestand bestaat uit grote bedrijven in binnen- en buitenland.

Wat bieden we jou? - Ruimte voor intrapreneurship (een mooi woord voor ‘ondernemen binnen een onderneming’) - Een team rond jouw stageopdracht en werkzaamheden. - Intensieve begeleiding door één van onze oprichters. - Een dosis kennis over Big Data en de vertaling naar Data Intelligence. - Toegang tot het netwerk van het WTP-team. - Flexibele werktijden op een gedeeld kantoor in Den Bosch, gecombineerd met gezelligheid, lol en gave bedrijfsuitjes. - Ow, en natuurlijk een stagevergoeding

What’s in it for us? • Talent uit eigen jeugd • Studenten zijn de grootste bron van nieuwe inzichten voor ervaren mensen • Via studenten komt de visie van WTP terecht bij andere organisaties o De business - Op feiten gebaseerde data is de sleutel. Transparantie en verantwoord ondernemen zijn noodzakelijk in deze wereldeconomie. o De cultuur - De wereld zou alleen maar moeten bestaan uit bedrijven waar het leuk is om te werken en waar ouderwetse hiërarchische communicatie niet aanwezig is. o De kansen - Lol in je werk en ontwikkeling van je talenten brengen je als individu verder in de toekomst.

Werkzaamheden

  • Klantenbezoek, onderzoek, project (dat we samen formuleren)

Gewenste profiel

  • Analytisch, commercieel, maar vooral leuk en gezellig!

Wat bieden wij

  • Intensieve persoonlijke begeleiding en heel veel vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng.

Feedback Spijk Genen (stagiair 2018, Business Innovation, Avans Hogeschool Den Bosch): Om te beginnen, ik was geen stagiair. Ik was direct onderdeel van het leuke en enthousiaste team. Dit zorgde er voor dat ik voor mijn gevoel echt waarde kon toevoegen voor en binnen WTP. Naar mijn ervaring is een stage bij WTP toch anders dan andere stages omdat je hier er echt je eigen pad kan kiezen en keuzes mag maken, met de juiste begeleiding. Dit zorgde ervoor dat ik mijn stage als geweldig heb ervaren, ben zelfs blijven hangen en werk nu een halve dag per week voor WTP.

Feedback Cesar te Neijenhuis (stagiair 2019, Technische Bedrijfskunde, Hogeschool Amsterdam): Bij WTP ben je geen stagiair maar onderdeel van het team, een volwaardig lid. Alles wat je uitvoert is in het belang van het bedrijf en niet een "schoolopdracht". Je wordt geacht om zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te nemen. Nadat je bent ingewerkt, mocht ik zelf contact leggen met klanten en heb ik er veel kunnen bezoeken, waaronder Hema, Staples en Accell (Batavus). Ideeën en plannen worden zeer gewaardeerd, het uitvoeren ervan nog meer. Je mag zelf bepalen hoe je het doet, als het doel maar bereikt wordt.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren