Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Utrecht: Stage in de psychosociale sector bij Genderwende

Functie Trainer, coach, onderzoeker
Education level HBO, WO
Location Utrecht
Dagen per week 2, 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 6 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking Beloning De stageperiode tussen de 6 maanden en een jaar. Er wordt verwacht dat de stagiaire in ieder geval 2 dagen op kantoor van Genderwende aanwezig is. Er wordt een stagevergoeding gegeven van 25 euro per 16 uur/ maand dat stage gelopen wordt (maximaal 250 euro per maand) en indien nodig een reiskostenvergoeding.

Taakomschrijving

Praktijkstages:

Voor onze praktijkstages zoeken wij enthousiaste, zelfstandige, creatieve aspirant trainers, voorlichters en ontwikkelaars van nieuwe trainingen die wij geven aan transgenders. De trainingen liggen op het gebied van werk en van zorg. Dit kan bijvoorbeeld gaan over weerbaarheid, emotieregulatie, burn-out en stress als ook werknemersvaardigheden of ondernemerschap. In overleg kan er ook gecoacht en assessment worden uitgevoerd. Terwijl je bezig bent met het ontwikkelen van je eigen training loop je mee als co-trainer of co-coach en uiteindelijk als zelfstandig trainer of coach. In ons team werken ervaren life/jobcoaches en psychologen waar je jou persoonlijke en professionele ontwikkeling een boost kan geven. Deze hebben ervaring in het begeleiden van stagiaires. Binnen het team vinden wij persoonlijke ontwikkeling een belangrijk onderwerp en daarom vinden wij het belangrijk dat jij als trainer of coach bezig bent met je eigen proces. Hiervoor zal je aansluiten bij de intervisie bijeenkomsten van de coaches of trainers en kan je reflecteren op jou eigen proces.

De stageperiode duurt tussen de 6 maanden en 1 jaar. Er wordt verwacht dat de stagiaire in ieder geval 2-3 dagen op kantoor van Gendertalent aanwezig is.

Afstuderen:

Ook voor afstudeeronderzoekers hebben wij plek. Zo hebben wij adviesvragen in de richting van hoe wij onze assessments zouden kunnen optimaliseren, hoe kunnen we onze inschatting van de coachingsuren verbeteren, hoe ervaren coaches onze gespreksvoering en welke vragen moeten we stellen om een goede match tussen coach en coachee te kunnen volbrengen? En vele andere vragen. Met deze onderzoeken sta je aan het begin van het helpen van de doelgroep transgender personen. Je onderzoekt en geeft advies, om daarna een interventie op te stellen. Wij vragen van jou een zelfstandige, ethische verantwoorde en professionele houding waarbij je onze doelgroep vooropstelt. Wij bieden jou een omgeving waarin je jouw vaardigheden als onderzoeker, adviseur en/of ontwikkelaar op het sociaal psychologisch in de praktijk mag brengen. Tijdens je onderzoek kan je met andere stagiaires en collega’s sparren. Wij hebben onder andere ervaring met studenten van de opleiding toegepaste psychologie.

De stageperiode duurt in overleg tussen de 6 maanden en 1 jaar. Op basis van de duur van de stage wordt er een opdracht afgesproken. Er wordt verwacht dat de stagiaire in ieder geval 2-3 dagen op kantoor van dit bedrijf aanwezig is.

Werkzaamheden

 • Onderzoeken
 • trainen
 • coachen
 • Adviseren
 • Ontwikkelen

Gewenste profiel

 • Professioneel
 • ethische verantwoordelijk
 • Zelfstandig

Wat bieden wij

 • Leuk divers team
 • Ondersteuning van professionals
 • Op maat gemaakte opdracht in overleg met jou

Contact & solliciteren Genderwende zet zich in om de positie van transgender personen te verbeteren. Dit doen wij onder andere door gespecialiseerde job/loopbaancoaching, het geven van voorlichtingen en (awareness)trainingen, mediation en arbeidsbemiddeling en flexwerk. Je kan jou motivatiebrief en CV richten aan Jenna Ruiter en sturen naar: hr@genderwende.com o.v.v. Sollicitatie praktijkstage in de psychosociale sector of sollicitatie afstudeerstage in de psychosociale sector. Eventuele vragen kun je stellen via hetzelfde e-mail adres, of telefonisch (di/wo/do) via tel: +31 (0) 20 244 20 00

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is een social enterprise die haar verantwoordelijkheid neemt door op verschillende wijzen trans personen naar duurzame economische en sociale zelfstandigheid te begeleiden. Dit bedrijf...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »